2777
2789
عنوان

Hiv

| مشاهده متن کامل بحث + 9008 بازدید | 115 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ایدز درمانهای زیادی اومده اوی تلویزیون در این مورد خیلی مانور دادن سریال پریا ، برنامه ماه عسل ‌‌... افراد مبتلا اگر در سبک زندگی احتیاط کنن و درمان داروییشون رو ادامه بدن میتونن به زندگیشون به راحتی ادامه بدن . ایدز دیگه مثل اون اوایل که شناخته شده بود ترسناک نیست سخته ولی شدنی هست باید قوی بود این یه تغییر بزرگه برای اون خانواده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یا ابلفضل مگه تاتو کارا بهداشتی نیستن؟؟؟؟

کلی مرکزِ غیرِ مجاز داریم...همشونم فقط یه دستگاه خریدن...البته باید صد در صد مطمئن شد که از تاتو بوده...

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
تا ٢٠ ديكه تا بياد ايران همه دور از جون مردن كه

اینجوری حرف نزن الانم تحت درمان هستن که پیشگیری کنن ولی درمان قطعی ندارع 

یه صلوات برای پدر و مادرم بفرستید❤🌹
مثلا اگه شوهرم به خاطر رابطه مبتلا شده باشه نباد طردش كنم ؟؟؟

😐فقط طلاق

هی تویی ک بم فحش میدی من بات کل کل نمیکنم، در عوض همون لحظه ریپلای میکنمت و زیرش نی نی یار رو تگ میکنم   اگ نظرای من رو مخته دهن مبارکتو ببند پس 
چجوری باید از بهداشت دندونپزشکی مطمعن بشیم؟؟؟

متاسفانه از روی ظاهر خیلی نمیشه تشخیص داد، ولی باید جایی برید که مطمئن باشید حتما تمام وسایل رو عوض میکنند، ست هر بیمار رو عوض میکنند ، در کل جای مطمئن برید و به خاطر لزوما قیمت جایی رو انتخاب نکنید

... و من به تو ایمان دارم...
مثلا اگه شوهرم به خاطر رابطه مبتلا شده باشه نباد طردش كنم ؟؟؟

شوهر بله  چه از راه رابطه چه از طریق دیگه ای مبتلا شده باشه به خاطر سلامتی خودتون باید فاصله بگیرید ولی این خانوم خواهرشون مبتلا شده اصلا مهم نیست چطوری مبتلا شده فقط باید حمایت بشه همین 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»