2777
2789

شوهرم تمام فاکتورهای اسپرمش مشکل داره مورفو یک درصد بود که اونم بعد از مصرف داروهاش صفر شده یعنی بازم میشه میکرو کنیم؟  

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏

چرا بعد مصرف دارو صفر شد دارو چی یوده

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بعد مصرف دارو صفر شد دارو چی یوده

اورتومول بود یه داروی آلمانی که خیلی ام گرون بود همش ویتامین بود نمیدونم چرا اینطوری شد

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
عزیزم برو مرکز نازایی به دکتر بگو

اتفاقا دکتر مرکز ناباروری اصفهان این دارو رو بهم داد

خب بازم برو بهش بگو نتیجه رو

اینقدر حالم بد شد جواب آزمایشو دیدم دیگه نتونستم برم پیش دکتر

سلام شوهرم هنوز داره دارو مصرف میکنه بعد از تموم شدن داروهاش دوباره آزمایش میده ولی ما با همون مورفولوژی یک درصد تخمک کشی کردم و جنین تشکیل شده آبان انتقال دارم