2777
2789
عنوان

بتا١٨

182 بازدید | 25 پست

١٤روز بعد از امپول hcg

دوبار بي بي چك زدم منفي شد

ازمايش خون دادم گفت بتا١٨هستش ومشكوكه

دوروز ديگه بايد تكرار كني

به نظرتون امكانش داره اثر امپول باشه داره از بين ميره يا باردار هستم؟؟؟

روز١٧سيكل هم ي فولي بالغ داشتم كه امپول تزريق كردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی آزمایش دادی چند روز عقب انداخته بودی 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 

ان شالله بارداری

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
اصلا پريوديام منظم نيس روز٣١سيكل هستم

من ۶ روز از موعد پریودی هام گذشته دو روز پیش بیبی زدم منفی بود نمیدونم باردارم یا نه 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت