2777
2789
عنوان

درد شدید زیر شکم تو بارداری

351 بازدید | 18 پست

دوستان من 4 هفته و چهار روزه باردارم

دوسه روزی هست درد خفیف پری گاهی دارم

امروز صبح با درد شدید احساس اینکه رحمم باد کرده و درد شدیدی داشت از خواب پاشدم خیلی شدید بود اما دودقیقه بیشتر طول نکشید و قطع شد لک هم ندارم فقط مثل قبل از وقتی پاشدم گاهی درد خفیف پری دارم به نظرتون مشکلی واسش پیش اومده؟سه ساعته از اون زمان گذشته اما لک بینی و مشکل دیگه ندارم خداروشکر

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که چیزی نیستبه پزشک مراجعه کن

امروز پنج شنبه ش دکترهم هم تا یکشنبه نیست خیلی نگرانم

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
ساک بارداری شما  رو دیدن؟

نه آز مثبت شد دکترم نبود گفت یکشنبه میاد اگه لک نداری بزار یکشنبه بیا یهویی 

منم دیگه دکتر نرفتم لک نداشتم درضمن ساک تو این هفته مشخص نیست با سونو شکمی خصوصا

عزیزم نگران نباش من پنج هفته و یکروزم.از موعد پری تاحالا شکم درد پریودی دارم،دیروز ب دکترم زنگ زدم گف عیبی نداره این درد امکان ذاره تا ماه اخر همرات باشه،رحمت داره بزرگ میشه دردمیگیره.نترس،یکم استراحت کن

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
من که ۷هفته هستم و کمردرد شدید دارم البته لکه بینی هم دارم

آخه همچین دلدردی نداشتم دودقیقه شدید گرفت و ول کرد خیلی نگرانم همش دلم میخواد گریه کنم 

نه آز مثبت شد دکترم نبود گفت یکشنبه میاد اگه لک نداری بزار یکشنبه بیا یهویی  منم دیگه دکتر نرف ...

دکترمنم سنو هشت هفتگی نوشت برام.

عزیزم تو حالت تهوع ت شروشد؟

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
نه آز مثبت شد دکترم نبود گفت یکشنبه میاد اگه لک نداری بزار یکشنبه بیا یهویی  منم دیگه دکتر نرف ...

من اول هفته ۶ رفتم سونو واژینال گفت ساک خیلی ریزه ۱۰ روز دیگه بیا کمردرد و دل درد هم دارم

واسه شما که چیزی نیست

عزیزم نگران نباش من پنج هفته و یکروزم.از موعد پری تاحالا شکم درد پریودی دارم،دیروز ب دکترم زنگ زدم گ ...

آخه درد پری دارم خفیف اونم خیلی کم اتفاق میفته ولی صبح خیلی درد شدیدی بود نمیشد نفس بکشم انگار تو رحمم باد کرده بودن بعد قطع شد لک هم ندارم سه ساعته ازش گذشته

اگه مشکل باشه باید به لک بیفتی؟

دکترمنم سنو هشت هفتگی نوشت برام. عزیزم تو حالت تهوع ت شروشد؟

نه من حالت تهوع ندارم فقط هرچی میخورم باز احساس ضعف دارم و دوباره گشنمه بااینکه به حددلدرد رسیدم

الان چند هفته ای؟

من اول هفته ۶ رفتم سونو واژینال گفت ساک خیلی ریزه ۱۰ روز دیگه بیا کمردرد و دل درد هم دارم واسه شما ...

آره نمیتونن ببینن

عاديه درد پريودي.اوايل بارداري اكثرا علايم پريودي رو دارن ،من الان هشت ماهمه هنوز گاهي وقتا مث درد پريودي رو دارم ،البته رعايت كن خدايي نكرده بچت مث من پايين نباشه چون تازه اولشي عزيزم مراقب باش