2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن داداشم برام زیاد میفرسته از این چیزها 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

ماله من ک والا در حده همون خواهرشوهرن نخواستن بیشتر باشن دوری و دوستی باهاشون بهتره ولی زنداداشای خودم همیشه تولدم یادشون و لطف دارن برام میفرست چون نن خواهرم ندارم اونا مثله خواهرن برام 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
گفتم تصور کنید همچین خبطی روانجام دادین 

من با خواهرشوهرم  خوبم   ولی  اصلاتا حالا یبارم زنگ نزدم  حالشو بپرسم  اونم نزده   

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
اگه تولدشون بود میفرستادم.مخصوصا برای خواهرشوهر کوچیکم که ۱۵ سالشه عاشقشم انقدر که مهربون و فهمیدس

منم وقتی ازدواج کردم خواهرشوهر کوچیکم 13سالش بود، ماه بود، تا همین امسال که 19سالشه هروقت میومد خونموم فقط خدا میدونه که چه کارا براش میکردم

ولی الان پشیمونم که زیاده از حد براش مایه گذاشتم

ولی خواهر بزرگشون خیلی خیلی خوبه

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....

من خواهرای همسرم ماهن سه تا دارم خیلی برام عزیزن و دوستشون دارم بهشون هم تولدشون رو تبریک میگم ولی از این چاپلوسی ها خوشم نمیاد اونا هم متقابلا همینطور قربون صدقه هم نمیریم ولی خیلی بهم احترام بذاریم هرکاری بتونیم برای هم انجام میدیم