2777
2789
عنوان

امشب رفتیم عروسی ،برای اولین بار یه رسم عجیب دیدم .

| مشاهده متن کامل بحث + 7443 بازدید | 140 پست
وای بعد خودتم هیچ وقت اجازه نداه شوهرت چنین کاری برای زن داداشش کنه.

نه یه برادر داشت. اونم میدونستم شوهرم محاله قبول کنه بهش گفتم. وقتی جاریم بهم گفت شوهرت اینکارو کنه گفتم باشه بهش میگم. وقتی به شوهرم گفتم ناراحت شد و گفت دختره پانزده سالشه عین پیرزنهای هشتاد ساله حرف میزنه 😂😂😂😂

چه جالب ، دقیقا همینه داماد میره رو پشت بوم یا ایوون ، سیب انار قند نقل میندازه پایین و جوونا میگیر ...

شهرش یادم نمیاد بچه بودم. خیلی سال پیش. بالای سی سال پیش. الان که بیشتر فکر میکنم انگار سیب نبود انار بود شایدم هر دو ولی قرمز بود.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتا اصنننن ندیدم نه شنیدم  همون نار سیب پرت کردن اخر شبش...چیز دیگه ای ندیدم

شاید شیروان با بجنورد فرق داره، یا شاید کرد نیستید! تا حایی که دیدم قدیما همه کردا این رسمو داشتن

و یا شاید تو فامیل شما چندسال زودتر از ما این رسم منسوخ شده😊

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
خوب عزیزم شما ندارین ما ترک اردبیلیم رسم داریم شما ترک کجاین

منم ترک اردبیلم و اون روبانه الان تو چمدونمه😄روبانای زنداداشامم دس خودشونه.برامنم برادرشوهرم بست

گلین گَلی قیز گَلی

اَل اَیاقی دوز گلی

یِدی(7)اوغلان ایسترم

بیردَنَده قیزگلی😄

البته شاید من دقیقشو نمیدونم ولی اینجوری شنیدم😆

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
شاید شیروان با بجنورد فرق داره، یا شاید کرد نیستید! تا حایی که دیدم قدیما همه کردا این رسمو داشتن و ...

ما کرمانجیم اخه با اینکه متولد تهرانم ولی دانشجوعه قوچان بودم مدتی  ....... روستاهای اطراف شیروان و بجنورد هم عروسی زیاد رفتم...ممکن منسوخ شده باشه..

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
دوست منم شوهرش بست چون خیلی مذهبیه نمیذاره مرد غریبه نزدیکش بره اصلا. اونم دختره بچش. انقدم نازه😍

آخه اصلا جالب نیست برادر شوهر اینکارو کنه. من خودم اگه رسم داشتیم محال بود اجازه اینکارو بدم