2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما من ماه قبل که پریود شدم روز اول لکه بینی داشتم،روز دوم خونریزی سبک داشتم و روز سوم کاملا پاک شدم،امروز رفتم دکتر که روز ۱۴ سیکلم بود برای اندازه فولیکول که کفت چیزی شبیه به ساک حاملگی درون رحمت هست،وقتی داستان پریودیمو براش تعریف کردم سریع منو فرستاد آز که منفی بود

اره من دوبار آز دادم منفی بود ولی باردار بودم دفعه سوم که آز دادم مثبت شد

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
چند روز از آخرین پریودیودتون گذشته بود که آز مثبت شد؟ خدا برات حفظش کنه نی نیتو❤️

وارد سه ماهگی شده بودم که فهمیدم

ممنون عزیزم🌷🌷🌷

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻