2777
2789
عنوان

قد بلند شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6326 بازدید | 60 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خاک به سرم این چه طرزحرف زدنه  عزیزم من کاملاعلمیشوگفتم چون ماه پیش دخترخواهرموپیش پروفسور ...

خوب ادمو نا امید میکنه این اومده یکم از تجربیات کمک بگیره نیومده نا امید شع بره

خوب ادمو نا امید میکنه این اومده یکم از تجربیات کمک بگیره نیومده نا امید شع بره

عزیزمن سوال پرسیده جواب علمی میگیره 

خدایی نکرده خواهرشون بیماری نداره که ناامیدشه 

دل خوشی بیجاچه فایده داره 

یکم روی عفت کلامت کارکن درست نیست اینطورحرف زدن اونم باکسی که به شماتوهینی نکرده

عزیزمن سوال پرسیده جواب علمی میگیره  خدایی نکرده خواهرشون بیماری نداره که ناامیدشه  دل خ ...

ممنون عزیزم بابت کمکتون ، من داییام قدشون بلنده و تو دبیرستان و راهنمایی قد کشیدن الان ۱۸۰ و ۱۹۰ ان . فکر کنم این به اونا میخوادبره 😐😂😂

ز غوغای جهان فارغ :) 

متاسفانه هرجادلیل علمی توضیح میدی بارفتارزشت مواجه میشی 

انگارتاپیک زده میشه که فقط الکی هی بگن نه میشه اره چرانشه 

عزیزم خواهرتون میشه ۲متروده سانت 

الان احساس خوبی بهت دادم؟خداروشکر 

خداحافظت

ممنونم قاووت چی هست؟

هر جایی یه جوری درستش میکنن ولی اصلی ترین موادش گندم برشته شده و آسیاب شدست 

به اضافه پودر پسته یا چیزای دیگه...

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...