2777
2789

تاپیک عکس احسان علیخانی همه دارن میگن زشته و اه و پیف و وای متنفرم و خدایا این دیگه چ شکلیه و....

من گفتم دلیل نمیشه ک ی نفرو ب هردلیلی بخاطر ظاهرش توهین و بی ادبی و تمسخر کنیم درحالیکه دست خودش و انتخابی نبوده😥

اونایی ک اینقدر راحت توهین میکنین پس حتما ب یکی خوشگلتر ازین بله گفتین 

بعد میگن وااا چ ربطی داره ب شوهرامون.خودت اگر راست میگی عکس شوهرتو بده.برو یکم تحقیق کن راجع ب احسان چقدر بچگانه دفاع میکنی!!!!

الان کار و حرف من ک مخالف توهینم بچگانست یا شماها ک ی بنده و افریده خدارو مسخره و توهین میکنین!ضمنا من ک نگفتم احسان زشته ک عکس شوهرمو بدم هیچکس از نظر من زشت نیست☺

واقعا چقدر درس خوندین ک نمیتونین معنی حرفم و درک کنین و توهین میکنین در جوابم☺

همونجام عذرخواهی کردم از کسایی ک نتونستم و نمیتونم هم شان خودشون جوابشون رو بدم و شخصیتم اجازه نمیده مثل خودشون باشم😶

توهین# نکنین

#تمسخرنکنین

ب# افریده های خدا احترام بذارین

مهربون# و مودب باشین

عصر همگی بخیر🌷

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍

احسان خداییش خوبه😂😂 دیگه یه ذره انصاف لدفا دوستان 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظر من علیخانی اصلا زشت نیست اتفاقا به خاطر قد و قامتش جز مردای جذابه 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
احسان خداییش خوبه😂😂 دیگه یه ذره انصاف لدفا دوستان 

خداییش نچسبه 🙄🙄

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

آقای علیخانی خیلی هم خوبه 

اگر ایشون زشتن پس بقیه چی هستن دیگه

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 
خداییش نچسبه 🙄🙄

سلیقه هست دیگه ... قبلنامن خوشم نمیومد ازش ولی الان مجری گریش که خیلی خوب شده نمک هم داره قیافشم خوبه دیگه ... نمیدونم چرا بعضی ها بهش فحش میدن 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...