2777
2789

۵ روز دیگه ۳ ماهش تموم میشه پسرم. قدش ۶۰ وزنشم فکر کنم ۶۵۰۰ باشه. دور سرشم ۴۱ و نیم. به نظرتون چطوره اوضاعش؟ چثش خیلی ریزه انگار. دیروز بردمش با کالسکه بیرون یه پیرزنه دید گفت وای فکر کردم عروس نشوندی تو کاسلکه چقدرررر کوچولههههه!!! مامانمم دائما میگه خیلی ریزه بچت. دیگه از این حرفا خسته شدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حرفی ندارم وزنش که عالیه خدا کمکت کنه🙄

واقعا میگی؟؟؟ بخدا انقدر که بچه های اطرافیانمون درشتو گندن این بچم به چشم نمیاد. یجوری میگن انگار من بهش نمیرسم یا کم کاری میکنم😣😥

به حرف دیگران بخوای توجه کنی دیونه میشی تازه اول راهی پسر من از ماه پیش سیصد گرم کم کرده تازه ده ماه ...

پسر منم جدیدا خیلی کمتر شیر میخوره ازبس رفلاکس داره همش اذیته. شیرش همش میاد تو دهنش. این رفلاکس لعنتی تا کی ادامه داره؟

واقعا میگی؟؟؟ بخدا انقدر که بچه های اطرافیانمون درشتو گندن این بچم به چشم نمیاد. یجوری میگن انگار من ...

مگه دور از جون گوسفنده دنبار پروار کردنشی گلم بچه وزن نرمال داشته باشه و سالم باشه همین

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf
پسر منم جدیدا خیلی کمتر شیر میخوره ازبس رفلاکس داره همش اذیته. شیرش همش میاد تو دهنش. این رفلاکس لعن ...

تا شش ماهگی

هر چی غذای کمکی رو زودتر شروع کنی زودتر راحت میشی

سه ماهش که تموم شد آب سیب بهش بده روزی یک سی سی هفته بعد دو‌سی سی بعد هی زیادش کن

آب به تازه موثرتره اما احتمالا گیرت نیاد 

هم رفلاکسش خوب میشه هم معده اش بزرگ میشه و اشتهاش بیشتر میشه

تا شش ماهگی هر چی غذای کمکی رو زودتر شروع کنی زودتر راحت میشی سه ماهش که تموم شد آب سیب بهش بده رو ...

یعنی به گیرم نمیاد؟؟؟ پیدا کردم خودم آبشو بگیرم؟ خام؟ زود نیست ۳ ماهه؟

یعنی به گیرم نمیاد؟؟؟ پیدا کردم خودم آبشو بگیرم؟ خام؟ زود نیست ۳ ماهه؟

نه زود نیس داروی رفلاکسه. چهارماهش تموم شد هم آرد برنج ایرانی رو با آب بپز وقتی پخت خنک شد شیر خودتو اضافه کن بهش بده روزی دو سه بار ی قاشق مرباخوری برسون به پنج قاشق.

ان شا الله زود خوب میشه

منم دخترم الان یه سالشه ریزه. نه غذای کمکی قبول میکنه نه شیر خشک غذاهم نمیخوره موندیم چیکار کنیم

از اول همینطور بود؟ شیر خودت خوبه؟ کله پاچه و سیرابی زیاد بخور. پای مرخو آبشو بریز توی سوپ بخور. شیر خودتو مقوی کن بلکه کم کم غذا خورم بشه. خواهر منم با پسرش همین مشکلو داره اونم کوچولو مونده ازبس نمیخوره. خواهرم با زور سرنگ تو حلقش میریزه

از اول همینطور بود؟ شیر خودت خوبه؟ کله پاچه و سیرابی زیاد بخور. پای مرخو آبشو بریز توی سوپ بخور. شیر ...

از وقتی به دنیا اومد وزنش کم بوده تا الان که یه سالشه نسبت به بقیه بچه ها یه دو کیلو کم داره