2777
2789

پارسال مهندس ناظرمون بعد چند سال دوندگی بالاخره خونه رو تحویل داد ولی می خوام ازش شکایت کنم این مطلب رو دیشب خوندم گفتم شاید به درد بخوره: 

اولین وظیفه مهندس ناظر طبق تبصره 7 ماده 100 قانون شهرداری این است که خلاف واقع گواهی ندهد و پس از مشاهده ی یک تخلف آن را فورا به شهرداری طلاع دهد، با تخلف از این وظیفه و حکم تخریب و جریمه ی کمیسیون 100، شهرداری موظف است با گزارش کتبی، تخلف مهندس ناظر را به شورای انتظامی نظام مهندسی اطلاع دهد. شورای انتظامی نظام مهندسی و ساختمانی طبق ماده 17 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، مرجع صالح رسیدگی به این گونه پرونده ها است چنانچه کارشناسان تشخیص بدهند که مهندس ناظر مرتکب کوتاهی شده است با توجه به خسارت به وجود آمده، وی را به محدودیت از کار از شش ماه تا سه سال و در صورت تکرار تخلف به حداکثر مجازات محکوم می نماید همچنین شورای انتظامی نظام مهندسی موظف است محکومیت مهندس ناظر را در پروانه نظام مهندسی وی ثبت کرده و در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار آگهی کند.

سلام ببخشید میتونید راهنمایی کنید؟ همسایه ما داره خونه میسازه الان چهار ساله هنوز نصف کار رو انجام نداده فقط سال اول مهندس ناظرشو می‌دیدم الان این سازه برای سومین بار به خونه ما آسیب زده

چند تا سوال دارم

چرا مهندس ناظر اصلا تو ساختمونش نیست ( ممکنه ضد و بند کرده که اصلا حاضر نشه در آخر که بنا تموم شد بیاد)۲_میتونم برم شهرداری و نظام مهندسی از مهندس شکایت کنم ۳ _ چطور ثابت کنم سه ساله این خونه مهندس ناظر نداره۴_ ممکنه مجوز ساختش تموم شده باشه و برای همین مهندس ناظر رفته