ببین عزیزم من هم سالها شاغلم و ساعت کاریم بیشتر از شما ست و الان که بچه کوچیک دارم اما شاغل بودم و مدیریت خونه یه سری ترفند هایی داره اول اینکه میری آشپزخونه دوتا غذا رو آماده کن مثلا گوشت دو بسته بپز یکی اش رو امروز خورشت کن یک مقدار هم پخته شده بگذار یخجال یا فریزر برای فردا یا پس فردات یامثلا امشب که ماکارانی پختی سسش رو بیشتر آماده کن و بگذار یک روز دیگه باهاش پیراشکی ، سمبوسه و اینجور چیز ها بپز
استفاده از زودپز یکی از بهترین کارهاست شما عصر که اومدی خونه قبل هر کاری گوشت یا مرغت رو بگذار که یخش آب بشه یا مثلا برنجت رو خیس کن بعد برو بخواب
مهم ترین چیز برنامه ریزی هست که بدونی قراره این هفته چی ها بپزی مثلا برای فردا اگر برنامه خوراک لوبیا داری صبح که داری می ری سرکار لوبیا رو خیس کن
تازه صبح ساعت کاری ات 9 بنابراین اگر هفت و نیم بیداربشی همون روز هم می تونی غذات رو ردیف کنی اما اگر نه شب شام بیشتر درست کن که ناهار هم بخوری بعضی غذاها نیاز به مزه دار شدن دارن ماهی رو صبح با آب لیمو و پیاز مزه دار کن شب آماده سرخ کردنه و با یک پلو تقریبا نیم ساعت تا یک ساعت زمان می خواد
امشب که داری آشپزی می کنی یک کم سیب زمینی هم بگذار آب پز بشه فردا کوکو سیب زمینی ات یک ساعته آماده است
انتخاب غذهات هم با مادرت یا خانم های خانه دار فرق کنه شما باید به سمت غذاهای سالم و ساده بری مثلا من هفته ای یک یا نهایت دو بار خورشت می پزم غذاهایی مانند سینه مرغ جوجه کبابی همیشه تو فریزرت باشه هم سریع آماده می شه هم غذهای متنوعی می شه باهاش پخت