2777
2789
عنوان

به نظرتون من چمه😕

214 بازدید | 20 پست

من دو ماه پیش پریود شدم و اقدام به بارداری کردم و بعدش تو همون ماه یک هفته زودتر از موعد پریود شدم ک یکم سبک تر از پریودای قبلیم بود الان از این پریودم که سبک بود یه ماه میگذره و من هنوز پریود نشدم ینی ۱۰ روز عقب انداختم 

تو این مدت هم رفتم  سوندگرافی رحم دادم ولی گفت مایع ازاد نیست ینی حامله نیستم 

بعد رفتم برا این کا بفهمم عفونا دارم یا ن ازمایش ادرار دادم که تو اونم چیزز از بارداری نگفته 

چند دفعه هم من رفتم تست بارداری دادم ولی منفی بود

همه چیز میگن ک باررار نیستم کلی چرا پریود نمیشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی من باردارم ینی؟

من تخمدان پلی کیستیک دارم

شاید بعضی وقتا باعلایمی که داری فکر کنی بارداری ولی نیستی

عقب افتادن پریودی درد و ... موقع امیزش یا وجود موهای زبر و زیاد رو صورت اکنه جوش چاقی افسردگی کمبود ویتامین دی خلق و خو بد 

دردهای رحمی ممکنه از علایمش باشه ممکنه پریود در یه ماه یا چند ماه نداشته باشی یا ممکنه تاریخش عقب جلو بشه

در هر صورت نگرانی ندار باید علایم رو در اینرنت بخونی و راهکارهای درمان و کنترلشو انجام بدی

در واقع این بیماری یه بیماری عدم کنترله