2777
2789
یه سوال دیگه چیکار کنم که بعد از زایمانم شیرم زیاد باشه چون الان سینه هام شل شله

این یکیو فک کنم با بدن درارتباطه وکاریش نمیشه کرد،من لاغرم وکم غذا،بعدزایمانمم چیززیادی نمیخوردم چون خونه مادرشوهربودم فقط شیربرنج میدادمنم برام تکراری بودنمیخوردم ولی ماشالله شیرم زیادوچرب بودهرماه که میبردم دکترپسرمو دکترش میگفت هزارماشالله وزنش عالی اضافه میکنه اصلا شیرخشک ندیا،پسرم کم وزن دنیااومد بعدش جبران کرد الانم بازلاغرشده ازبس شیطونه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
مگه باید الان سفت باشه! بچه به دنیا بیاد خودش پر شیر میشه من انقد ک زیاد داشتم میریختم دور سینم سن ...

آخه بعضیهارو میبینم سینشون سفته ماهای آخر و شیرشونم زیاد

شما تو حاملگی سینت سفت بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یکیو فک کنم با بدن درارتباطه وکاریش نمیشه کرد،من لاغرم وکم غذا،بعدزایمانمم چیززیادی نمیخوردم چون ...

آره مامان منم شیرش خیلی زیادو چرب بود خدا کنه به مامانم برم