2777
2789

من الان ۸ماهه حاملم چون حاملگیم ناخواسته بود خیلی بیخیال بودم خوراکی های گرم هروقت هوس میکردم خیلی میخوردم خیلیا. ولی دیگه از ۷ماهگی شروع کردم به خوردن عرق کاسنی و هندونه و کلا چیزی با طبع سرد ولی خوب لابلاش خیییلی کم خربزه واینام میخوردم الان بهم بگین من چیکار کنم تو این یه ماه آخری که بچم گرمی نداشته باشع یا حداقل کمتر بشه گرمیش چون بچم پسره و پسرم که طبعش کلا گرمه.

چیکار کنم کمک کنین خدا خیرتون بده.

حالا چرا ميخواي طبعشو دستكاري كني؟ گرم باشه مگه چي ميشه؟ به نظرم اونقدرا هم تاثير نداره خودتو درگيرش نكن

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه اخر فقط شربت عرق کاسنی شاطره و خاکشیر میخوردم

اب روزی ۱۸ لیوان

هندونههههه خیلیییی زیااااد

پسرم سر سوزن زردی نداشت و بر خلاف منو پدرش و خانواده هامون سفییییده سفید☺

من ماه اخر فقط شربت عرق کاسنی شاطره و خاکشیر میخوردم اب روزی ۱۸ لیوان هندونههههه خیلیییی زیااااد ...

حالا من خونه مادرشوهرمم پدر شوهرم خدا خیرش بده اصلا نمیذاره هندونه تموم بشه هی میخره و منم که از خدامه همش درحال خوردن هندونه ام😜

من دوماه اخر همش جای اب عرق میخوردم وکلا چیزای باطبع خنک ولی هیییچ فایده ای نداشت پسرم‌زردی داشت و ...

چه عرقی میخوردی

من خوردم پسرم اصلا زردی نداشت از سفیدی صورتش سرخ بود

حالا من خونه مادرشوهرمم پدر شوهرم خدا خیرش بده اصلا نمیذاره هندونه تموم بشه هی میخره و منم که از خدا ...

من خیلی زیاد میخوردم

روزی نیم کیلو ۸ نوع میوه هم میخوردم ولی غذا زیاد نمیخوردم

همش میوه اب اجیل

خاک تو سرم از بس بیخیال بودم

اینجوری نگوعزیزم خدابزرگه،انشالله بچه سالم دنیا میاد هرچندزردی هم مشکل نیس فقط گناه داره بیمارستان بمونه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
یه سوال دیگه چیکار کنم که بعد از زایمانم شیرم زیاد باشه چون الان سینه هام شل شله

مگه باید الان سفت باشه!

بچه به دنیا بیاد خودش پر شیر میشه

من انقد ک زیاد داشتم میریختم دور سینم سنگ میشد..‌.کره محلی کاچی و سوپ شیر هم خییییلی میخوردم