2777
2789
عنوان

ایده هایی برای داشتن یک خونه زیبا

204 بازدید | 10 پست

سلام خانمای خوش سلیقه ما خونه خریدیم و انشالله تا یکماه دیگه اسباب کشی داریم  دوست دارم در زمینه چیدمان وسایل یا دکور و اینجور چیزا ازتون کمک بگیرم .ممنونم

برو  چیدانه اونجا  خیلی عکس بهت کمکم میکنه ...با جزیات همه چیو نوشتم ..مثلا کدوم رنگ باهم میان 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو هفته دیگه قراره برم خونه خودم فکر مدل چیدن وسایل و دکوراسیون دیوونم کرده

دقیقا مثل من .خواهر شوهرمم تازه رفته خونه خودش دلم میخواد دکراسیون خونم قشنگتر باشه..خخخ

ایده ای که ندارم فقط اومدم بهتون تبریک بگم

ان شاا... بهترین روزها رو تو خونه جدیدتون تجربه کنین و خوشبتتیتون روزافزون باشه

حسودی و رقابتم‌نکن😋

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

جدا از سلیقه در چیدمان باید وسایلت قشنگ و هارمونیک باشه وگرنه خودتو بکشی هم خوب درنمیاد ببن کدوم وسایلت مناسبه و کدوما باید عوض بشن 

انرژیتو بذار رو اونا 

عجله هم نکن برای تهیه وسایل 

خوب دقت کن