سلام خوبین؟ من یه سنگ سه میلی و نیم در کالیس فوقانی داشتم الان رفته افتاده کالیس تحتانی دکتر میگه میخاد دفع بشه فعالیت کن چی بخورم راحت تر دفع بشه؟ دکتر بهم قرصی نداد بنظرتون قرص روانتینکس بخورم اثری داره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قرص روانتینکس خوبه؟ دارو گیاهی بجز برگ پنیرک و گل بابونه و کاکل ذرت و دم گیلاس، چیزی میدونی بم بگی؟
هندونه رو هم یبار با پوست گذاشتن پخت و آبش و صاف کردن خوردن ولی در نهایت میگه پله بالا پایین رفتن و طناب زدن بهتر جواب میده و اینکه کلا باید مایعات زیاد بخوری ماءالشعیر هم خوبه
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
برو دکتر در مراحل اولیه سرم و امپول امینو فیلین اگر دفع نشد سنگ شکن اگر دفع نشد عمل جراحی سیستوسکوپی ...
خانوم محترن این چه تجویزی داری شما انجام میدی آخه الکی چرا میترسونی .اصلا تو علم پزشکی واسه سنگ های زیر 5 میلی هیچ درمان پزشکی وجود نداره ..فقط باید درمان خانگی باشه.