2777
2789
عنوان

سنگ کلیهههه کمکم کنین

4104 بازدید | 21 پست

سلام خوبین؟ من یه سنگ سه میلی و نیم  در کالیس فوقانی داشتم الان رفته افتاده کالیس تحتانی دکتر میگه میخاد دفع بشه فعالیت کن چی بخورم راحت تر دفع بشه؟ دکتر بهم قرصی نداد بنظرتون قرص روانتینکس بخورم اثری داره؟

دلتنگ کودکی ام......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پله و طناب زدن کمکت میکنه برادرم سنگ کلیه زیاد دفع میکنه معمولا اینا جواب میده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
پله و طناب زدن کمکت میکنه برادرم سنگ کلیه زیاد دفع میکنه معمولا اینا جواب میده

قرص روانتینکس خوبه؟ دارو گیاهی بجز برگ پنیرک و گل بابونه و کاکل ذرت و دم گیلاس، چیزی میدونی بم بگی؟

دلتنگ کودکی ام......
میخورم اثری نمیکنه که خسته شدم از درد

عرق خارشتر رو که میخوری  باید راه بری، آهنگ بذاری و بپر بپر کنی.... دفع میشه ففط سنگ نره تو توالت باید ببری آزمایشگاه که ببینن نوعش چیه

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
قرص روانتینکس خوبه؟ دارو گیاهی بجز برگ پنیرک و گل بابونه و کاکل ذرت و دم گیلاس، چیزی میدونی بم بگی؟

هندونه رو هم یبار با پوست گذاشتن پخت و آبش و صاف کردن خوردن ولی در نهایت میگه پله بالا پایین رفتن و طناب زدن بهتر جواب میده و اینکه کلا باید مایعات زیاد بخوری ماءالشعیر هم خوبه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

سنگ ات خیلی کوچیکه زود دفع میشه.من خودم آخر سنگ کلیه هستم.ببین اصلا از این آشغالا نخوری ها.....همش الکیه ..یهترین راه حل خوردن آب .فقط وفقط آب حالا اگه خواستی ادارت هم زیاد بشه هندوانه خوبه بعدش هم دویدن نرم وطناب زدن خوبه اگه درد زیاد اذیتت میکنه ی دونه شیاف دیکلوفناک 100بزن

برو دکتر در مراحل اولیه سرم و امپول امینو فیلین اگر دفع نشد سنگ شکن اگر دفع نشد عمل جراحی سیستوسکوپی ...

خانوم محترن این چه تجویزی داری شما انجام میدی  آخه الکی چرا میترسونی .اصلا تو علم پزشکی واسه سنگ های زیر 5 میلی هیچ درمان پزشکی وجود نداره ..فقط باید درمان خانگی باشه.