2777
2789
عنوان

تولد شوهرمه پولم ندارم چجور سورپریز ش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کادو معنی نداره البته منظورم الان که پولت کمه  مهم اینه به یادشی توی شولوغی های زندگی&nbs ...

اره اهل فیلمیم

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396  
اخه چین این رسما  ما فقط واسه بچه ها تولد میگیریم

من واسه شوهرم تولد میگیرم ولی فقط کیک و غذای موردعلاقه اش‌.کادو نمیگیرم‌ براش پررو میشه  

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
من واسه شوهرم تولد میگیرم ولی فقط کیک و غذای موردعلاقه اش‌.کادو نمیگیرم‌ براش پررو میشه     ...

🤭🤭🤭

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺

ببخشیدامابه نظرمنم مام جالب نیست

اگرچیزخاصی رالازم داره واسش بخر

میتونی ست لباس زیر

پیراهن

تیشرت

عطر

کارت هدیه هم میتونی بگیری وخودبانک برات یک متن زیباروش بزنه

بایدببینی چی لازم داره ودوست داره خیلی سلیقه ایه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من واسه شوهرم تولد میگیرم ولی فقط کیک و غذای موردعلاقه اش‌.کادو نمیگیرم‌ براش پررو میشه     ...

خوب کاری میکنی همون غذارو هم خودت بخور

تو آن گل مریم سپیدی... بی تو دلم  شوری و امیدی ....دیگر به فردا ندارد 
خوب کاری میکنی همون غذارو هم خودت بخور

خخخ گناه دارن زیر  فشارن  

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396  

پاشو خونه رو بحد اعلا تمیز کن یه کیک هم بخر با یه شاخه گل رز غذای مورد علاقه وبعد هم یه لباس تمیز ......وقتی بیاد واقعا سوپرایز میشه 

وقتی زن خونه ش وخودش تمیز ومرتب باشه وغذاش با عشق پخته بشه واخلاق خوب ومحبت آمیز داشته باشه وهچنین مرد با اخلاق ومهربون وقلبش فقطفقط برای زن ش بتپه هرروز این زن مرد سوپرایز میشن وگرنه بزرگ ترین وگرون ترین کادو ها نمیتونه دل زن ومرد روشاد ولب شون وخندون کنه به فرض هم اگه چنین هم بشه الکی وتشریفاتیه ته ته دل خرابه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

من شوهر ندارما ..ولی ب نظرم ی ارایش خوشگل بکن  ب خودت برس ی لباس خوشگلم بپوش .

شام خوشمزه در حد توانت درست کن .

خونه تمیز باشه .

ی کادو در همون حد تیشرتی چیزی بخر براش .

بخدا مردا قانعن ..فقط مثل بچه ها محبت نیاز دارن .وقتی ببینه ب یادش بودی بیشتر از همه چیز براش ارزش داره

موفق باشی وروز خوبی براتون باشه