2777
2789
عنوان

آلرژی...هرکی تجربه داره لطفااااا کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 36 پست
آره بالاتر گفتم من آسم کودکان داشتم که متاسفانه تبدیل شد به آسم بزرگسال از نوع حادشچ

همه اونایی ک آسم کودکان دارن بزرگ شن تبدیل میشه ب آسم بزرگسالان یا همون حاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اونایی ک آسم کودکان دارن بزرگ شن تبدیل میشه ب آسم بزرگسالان یا همون حاد

نه اصلااااااا

باید مواظب باشی 

یه سری مراقبت داره

من انجام ندادم شدم این

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
میگذره ان شاء الله ب حق امام غریب بچت خوب میشه تو هم دختر منو دعا کن 

ایشالا 

ایشالا دختر تو همه بچه هایی ک مشکل دارن چ کوچیک چ بزرگ خوب شه 

واقعا خیلی سخته 

من الان شربت زادتین و قرص مونته لوکاست میدم  سرفه اش و قطع میکنه ولی مقطعی

آره عزیزم

ببین بری دکتر ریه معاینه تخصصی انجام میده که ایشالا از ریه نباشه

بعد برای آلرژی میگه چه دارویی شروع کنی که به مرور کم کنی و کلا سرفه از بین بره

اما دکتر آلرژی ببری اصلا ریه رو معاینه نمیکنه و یه تست الرژی میگیره فقط

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
ممنون بابت راهنمایی گلم💋💋

قربونت عزیزم

ببین بهترین فوق تخصص ریه و الرژی کودکان تهران دکتر قرگزلو هست ...

از من که سالها الرژی و تنگه نفس دارم میشنوی حتما از طریق طب اسلامی دنبال کن تا کاملا خوب بشه 

چون به داروهای ضد الرژی اعتیاد پیدا میکنه و همیییییشششه باید استفاده کنه

من خودم عطر و ادکلن و خلاصه هرچی بو داره شامپو نرم کننده حتی لوازم ارایشی بو دار نباااید استفاده کنم 

در اخر هم به لطف خدا با این دستگاه تصویه هوا حالم خیلی بهتر شد الحمدلله

عکس بهت میدم

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 

آسم برا بچه های خیلی کوچیک  قابل تشخیص نیست ، احتمالا آلرژی داره ، منم خونه ی بابام ک بودم بدجور آلرژی داشتم ، به بو غذا  عطر ادکلن،  مواد شوینده و تقریبا هر چیز بو داری حساسیت داشتم ، وقتی میرفتم بیرون از خونه بدتر میشدم،  از بعد عروسیم چون از اون  شهر رفتم خیلی بهتر شدم الان راحت میرم بیرون از خونه،  هرچند هنوز از عطر و اسپری استفاده نمیکنم