2777
2789
عنوان

خانوما کمک شیر نخوردن در بیداری

194 بازدید | 29 پست

سلام خانوما دختر من ۶ماهشه و شیر خودمو میخوره و وزن گیریش عالی بود و هیچ مشکلی نبود شیر خودمم خداروشکر خوبه الان غذارو هم شرو کردم و اینم خوب میخوره الان تقریبا ۱هفته هست موردی پیش اومده هرچیکار میکنم تو بیداری شیر نمیخوره و داد میکشه و مقاومت میکنه ولی وقتی داره میخوابه کمی که سست شد اونوقت شیر میخوره و تو بغلم تو حالت خواب قشنگ میخوره حالا من استرس میکشم ۰را تو بیداری نمیخوره و اصلا دلیلش چیه؟نگرانم راهنماییم کنید

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میخوابه؟ تند تند بیدار نمیشه؟  تو خواب جیع نمیزنه؟ گریه نمیکنه؟ نمیپیچه؟

اصلا هیچکدوم نداره خوابش خوبه

دوتا دلیل میتونه داشته باشه  اول اینکه چیزی خوردی که طعم شیرت رو بدمزه کرده و دوست نداره  ...

برا گوشش چیکار کنم؟

دوتا دلیل میتونه داشته باشه  اول اینکه چیزی خوردی که طعم شیرت رو بدمزه کرده و دوست نداره  ...

قرص آهن طعم عوض میکنه؟

فقط آب میدم اصلا شیر ندادم و چندباری آبمیوه دادم

احتمال زیاد بخاطر شیشه شیره...پسره منم اینجور شده بود یکـماهه تمام وقتی میخاستم شیر بدمـبیاد میخابوندمش تو خواب میخورد تو بیداری فقط شیشه میخاست تا میخاستم شیر خودنو بدم جیغ و گریه خلاصه خیلی سختی کشیدمـ تا شیشه از سرش افتاد...تمام تلاشتو بکن دیگه بهش شیشه نده بزا عادت کنه به سینه خودت

با شیشه شیر سر گشاد چیزی ندادی بخوره؟ گوشش رو نمیکشه یا مدام دستشو بکنه تو گوشش؟

نه شیشه شیر نداوم فقط تو شیشه آب میدم

اینو دقت نکردم

بچه منم از هفت ماهگی کم کم... از شیر خوردن فاصله گرفت بخاطر اینه که شکمش با غذا پر میشه دیگه جای شیر ...

بعد چی شد؟