2777
2789

وعده های غذایی رو تقریبا سر ساعت می خوره

بعداز ظهر سه تا پنج می خوابه

شب 11تا 8:30صبح

دوست دارم شب یکم زودتر بخوابه هر کاری می کنم نمیشه 

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من ساعت2شب میخوابه تا10صبح..بعدظهرام یکی دو ساعت میخوابه...صبحا تاساعت11صبحانه رو میخوره...ناهارشم ساعت2...بعد از خواب بعدظهرشم یه میان وعده...شامم ساعت9...ساعت12شب هم شیر محلی

زندگیتون پر از عشق

بین ساعت 1ونیم تا 2شب میخوابه. صبح 10ونیم تا یازده بیدار میشه. تا 11ونیم صبحانه ش طول میکشه. بعدم 2ونیم تا 3ناهاره.ساعت 4میخوابونمش تا 6 ،البته بیدارش میکنم اگه بیدار نکنم تا 7میخوابه. همون موقع عصرانه میدم و حدودا ساعت 10تا11شام.اگه عصرانه نخورده باشه شام 8ونیم میدم

هر موقع خوابش بیاد میخوابه چه ظهرا چه شبا الانم بیداره داره بازی میکنه . حتی اگه خوابشم بیاد خودش نخواد بخوابه کسی نمیتونه بخوابونتش باید خودش بخوابه از 9 ماهگی خودش میخوابه دیگه رو پام نمیذارم نمیمونه اصلا 

غذا هم وسط روز هی میدم میخوره سه وعده نمیدم چند وعده میدم بستگی داره جدیدا از وقتی هوا گرم شده زیاد نمیخوره چیزی... با بازی و هزارتا دنبال کردن یه ذره میخوره در کل غذا خوردن رو دوس داره و خیلی میخوره ولی از وقتی تابستون شده اشتها نداره 

پسرم ۲۸ماهشه بخدا تا۲۵ماهگی اصلابرنامه نداشت صبحانه میخورد نه ناهاردرست وحسابی شبم باشکم خالی میخابید ولی الان شکرخدابهترشده هله هوله کمترمیخوره وغذاشوبهتر حالابااین وضعیت ۱۰کیلوشده تازه پدرمودرآورداین بچه😐😐😐

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

معمولا ۱۲ یا یک میخوابه😥تا ۱۰

بعد از ظهرام بعضی وقتا کلا نمیخوابه اگه بخودبه نهایت دو ساعت اغلب یک ساعته.

غذا خوردنشم که نگم برات یه وقتایی کل روز هیچی نمیخوره یه وقتایی هم میخوره .زمان مشخصی نداره اصلا یه موقع میبینس ناهارشو ساعت ۵ بعد از طهر خورد شامشم ۱۲

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔