2777
2789
عنوان

من مادر بدیم که بچم شیر خشکی شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 27 پست

بچه منم سینه نمیگرفت ولی با هزار بدبختی بهش دادم خدا میدونه چقدر گریه کردم ک سینه نمیگرفت ولی یه راه خوب بدادم رسید. اول اینکه هیچچچچچ وقت خوابیدنی بهش شیر نده. سینه رو که میزاری تو دهنش با سرنگ شیر خودتو که دوشیدی پر کن از گوشه لبش آروم باهر قلوپ شیر فشار بده تو دهنش هم میک زدن یادش نمیره هم شیر میخوره بعد از چند بار هم قشنگ خودش میک میزنه. باید تلاش کنی تلاش تلاش و صبوری

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍

عزیزم بچه ها باهم فرق میکنن من بچه اولم یک سال و هفت ماه شیر خودمو خورد ولی دومی از اول بدقلق بود نمی‌گرفت منم شیرم زیاد نبود همراه باسینه شیر خشک هم دادم از سه ماهگی دیگه سینه نگرفت از چهار ماهگی غذای کمکی هم دادم الان خیلی هم نسبت به سنش وزن و قدش عالیه 

اصلا به بد بودن مادر نیست گلم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی یه هفته عم بدی اویزون میشه نن اصلا ندادم حتی یه بار بابا کار چندشیه در کل جمع کن بره  

اخه چه کار کنه ادم رهتدین غذاست خب.ببخشید سایزتون بزرگ بود ک اینطور شد؟

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
اخه چه کار کنه ادم رهتدین غذاست خب.ببخشید سایزتون بزرگ بود ک اینطور شد؟

من میگم کلا ندادم به پسرم تا جوری بشه یا نشه 

و برادرم تو المانه از بهتریم پروفسور پرسیده بود گفته بود که بهترین شیر خشکه شسر مادر فقط ارامش بخشه و لا غیر 

من شیرم کم بود

سر هر دوو بچم ومادر شوهرم با اومدنش و حرفاش حرصم داد

همون چند قطره رو هم خشک کرد

زائو بودن و مشغول پذیرای از خانواده شوهر

مادر شوهرم و بقیه مدیون بچه ه ای منن

باباش مردو و یک حلالیت از من نکرفت بابت 15 سال زحمتی که رو دوش من گذاشت

حتی شوهرم یا بقیه هم نگفتن حلال کن

منم نمیکنم

حتی گاهی یاد کاراش میافتم بهش لعنت هم میفرستم

منم دست کمکام بجای کمک بفکر مهمون بازی بودن، ۴روز طول کشید شیرم بیاد، بچم گریه میکرد سینه نمیگرفت، شوهرم تو آشپزخونه به مامانش گفت اصلا نمیخوام شیر اینو بخوره، وقتی داشتم تلاش میکردم گفت بچه شیردوش نیست، البته مرد خوبیه ولی ندونم کاری کرد، منم تو اون شرایط شیشه دادم، الانم که اصلا بچم رفلاکس داره و شیشه رو هم به سختی و با هزار ادا میخوره، همه نشستن بیرون گود حالا که سینه نمیگیره حالا که شیرم کم شده میگن تلاشتو بکن

سه ماه گذشت و از بزرگ شدن بچم لذت نبردم، خودم شیر خشک خوردمو از خواهر برادرام که شیرمادر خوردن سالمترم ولی همش حسودیم میشه ببه هرکی میگه شیر خودمو دادم

منم دست کمکام بجای کمک بفکر مهمون بازی بودن، ۴روز طول کشید شیرم بیاد، بچم گریه میکرد سینه نمیگرفت، ش ...

ببخیال قراره بچه ها یه عمر زندگی کنن دور از جونشون فقط دو سال نیست که شیر خشک از بعضی غذاهای ما حتی بهتر و ارگانیک تره والا تو شیر مادر چه چیزا که پیدا نمیشه اونم تو خارج ایران که بماند

بچه رو خوب و اصولی غذا بده فست فود خور و هله هوله خور نشه درست تربیتش کن سیگاری و معتاد نشه بلوغ زودرس نگیره اخلاق خوب داشته باشه آدمای درست درمون بیان سر راش اینا تا اخر عمر زندگی و کیفیتشو براش تضمین میکنه نه این چند ماه شیر مادر خوردن یا نخوردن

خدای بزرگم با تمام قلبم منتظر معجزه های دیگه ات هستم چون الانا دیگه وقتشه دست بکار بشی میدونی که روشون حساب کردم🤗🤗🤗پی نوشت :بزرگترین معجزات خداوند برای من دو تا دختر گل و سلامتی و آرامشه
ببخیال قراره بچه ها یه عمر زندگی کنن دور از جونشون فقط دو سال نیست که شیر خشک از بعضی غذاهای ما حتی ...

ممنون حرفات کاملا منطقیه امیدوارم بقیه مراحلو با فکرتر پیش برم رو خودم بیشتر حساب کنم و تحت تاثیر هیجانات قرار نگیرم