2777
2789

5سال با مادرشوهر و جاری تو یه ساختمون بودم دقیقا زمانی که خونه خریدیم و گفتم دیگه تموم شد همه مشکلات پدرشوهرم تو محله جدیدی که ما خونه خریده بودیم تو فاصله چند در تو همون کوچه خونه خرید و 1هفته بعد ما اسباب کشی کرد.فک کردم دیگه تا آخر عمرم مشکلات گریبانمو گرفت.ولی زندگی تو یه کوچه به هسچ وجه مثل زندگی تو یه ساختمون نبود

اشتباه ک ن اما این حال زمانی بهم دست داد ک شوهرم اومده بود خواستگاریم ما همو میخواستیم من چون تک دختر بودم بابام میترسید شوهرم بده بد بشه خوب بشه از این حرفا و اول دو دل بود چون شوهرم غریب بود و برای یه شهر دیگه بودن یجورایی راضی نبود، وای اون شب ک بابام داشت با مامانم حرف میزد ک بگیم ن من دنیام ب آخر رسید پا شدم رفتم مث پرروها گریه زاری ک من دوسش دارمو یا این یا هیچکسو این حرفا خلاصه جور شد خداروشکر و باز دنیام برگشت سرجاش😊

👈 با هرکی مثل "خودش"👉 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دعاکنید واسم

خیلیییی احمقم خیلی

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤
 دختر عموم با نامزد دختر عمم بیرون قرار گذاشته بود از قضا قبلا با پسره دوس دختر دوس پسر بودن م ...

عاره اینجور مواقع آدم نمیدونه بگه یا نگه

بگی،میشه بده

نگی،همش فک میکنی کاش میگفتی ...

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
 دختر عموم با نامزد دختر عمم بیرون قرار گذاشته بود از قضا قبلا با پسره دوس دختر دوس پسر بودن م ...

تو خوب کاری کردی.اصلا هم پشیمون نباش.پسره ی عوضی حقش بود.اگه نمیگفتی در قبال دختر عمت مدیون بودی.الان اصلا برات مهم نباشه رابطه ها چیشده.مهم اینه زندگی و اینده ی دختر عمتو نجات دادی و بهش فهموندی شوهرش چیکارس حالا میتونه با چشم باز برای زندگیش تصمیم بگیره.یا شوهرشو درست کنه یا ازش جدا شه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
منم تا چند ماه پیش همین فکرو میکردم اما الان برام بی اهمیت شده

تا چن ماه پیش؟الان دانشگاه میری؟😐

واسه من آخره دنیا نیس ولی میترسم...خیلی

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
کاملا میفهممت😂😂اما خوب گذشت پشیمونم نیستم چون کارش زشت بود 😂😂

منم مقصراصلی نیستم‌ واقعا طرف اینکارو کرده بود اما آبروش.....

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤
عاره اینجور مواقع آدم نمیدونه بگه یا نگه بگی،میشه بده نگی،همش فک میکنی کاش میگفتی ...

دختر عمم یتیمه و بی زبونه من گفتم که اگه راه چاره ایی باشه درستش کنه خوب بود من نمیگفتم از دختر عموی عوضیم بعدا تو زندگی ضربه میخورد؟

دختر عمم یتیمه و بی زبونه من گفتم که اگه راه چاره ایی باشه درستش کنه خوب بود من نمیگفتم از دختر عموی ...

اینکه خانواده هاتون باهم بدشدن خودتو سرزنش نمیکنی؟

من خیلی حالم بده

مث چی میترسممم

عاخ درکت میکنم ازماست_که_برماست# 👌

چجوری درک‌میکنی؟

غلط اضافی کردم غلططط.

حس میکنم آخردنیاس

دختر عمم یتیمه و بی زبونه من گفتم که اگه راه چاره ایی باشه درستش کنه خوب بود من نمیگفتم از دختر عموی ...

نه عزیز جان خوب کاری کردی اصلا هم پشیمون نباش.درک که ابروش رفته.شتر سواری که دولا دولا نمیشه.کسی که خربزه میخوره باید پای لرزشم بشینه.اون روزی که فیلش یاد هندستون کرده بود و جیک جیک مستونش بود باید فکر ابروشو میکرد

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋