2777
2789
عنوان

لطفا بگید چه متخصصی برم🙇🙇😔😔

145 بازدید | 22 پست

بچه ها شوهر خواهرم چند وقته که پهلوی سمت چپش درد میکنه.همه ازمایش و سونو هم داده.هیچکدوم چیزی نشون نداده.کلا پشت کمرش سمت چپ درد میکنه و میکشه به بقیه جاهای بدنش.خیلی از لحاظ روحی و جسمی ضعبف شده.کسی همچین تجربه ای داره یا میدونه دلیلیش چیه و چه متخصصی بره؟؟؟؟؟؟

از تشکشه  شوهرمنم اینجوری 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شایدکلیه شه یاگرفتگیه عضلات

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
فکر نکنم اخه 3ساله تشکشون یکیه

از خاب پا میشه  اینجوریه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بگو چند وقت رو زمین بخابه...ما تشکمون طبیه   این مشکل شوهرم داره  حس میکنه کلیشه  بعد میزنه کمرش ..ولی رو زنین میخابه دردش کمتر  البته

کلا خیلی کم غذاس وزنم کم نکرده.گوارشش هم نمیدونم باید بپرسم.ربطی داره به پشت کمر و کلیه؟؟

یه متخصص داخلی بره بد نیست فک کنم

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹