2777
2789

چنتا تاپیک میزنی😐😐😐

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر کاراتون قشنگه.کسب و کارتون پر رونق باشه.قیمتا هم نسبت به تهران متعادله.اینترنتی و آنلاین همیشه خیلی گرون بوده.الان میبینم اینجا متعادل تره البته باز نسبت به بیرون یه کوچولو بالاتره ،اگر‌کیفیتش مثل عکسا باشه به نظر من ایراد نداره.به هرحال خیلی موفق باشید

برای شهرستان هم سفارش قبول میکنید

ساعت کاری: ۹ الی ۱۷

دفتر مرکزی: میدان شهید تیموری- خیابان شهید تیموری- قبل از خروجی شیخ فضل الله نوری- پژوهشگاه فناوری شریف- باشگاه کارآفرینی تیوان

کارگاه: بزرگراه شهید محلاتی-بازار گل شرق تهران

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳  

تلفن همراه: ۰۹۳۳۲۳۰۵۷۲۶

کانال تلگرام:cafegoldoon_com@

آی دی تلگرام:cafegoldoon_shop@

اینستاگرام:cafegoldoon_com

تماس بگیر عزیزم دوستام راهنمایی می کنن