2777
2789

سلام از رو سپرده بلند مدت ک تقریبا 30 میلیون میشه و چند ماهه گذاشتم میتونم 7میلیون وام بگیرم؟

چند درصد سوده؟

ب کمکتون نیاز دارم هر چی میدونین دریغ نکنین😭😭

من یک مادرم...نه من یک دخترم.....دختری که تو 16 سالگی مادر شد....زندگی سختی داشتم فقط بخاطره سطح توقعم از دیگران.....دوتا ژوگول دارم جاتون خالی😂😂😂یکی 4 سال و یکی 10 ماه......من ی مامانه باحالم😊

بانک انصار و مهر اقتصاد از روی سپرده بعد از سه ماه،معادل سپرده وام میدن.انصار چهار درصد و مهر اقتصاد هجده درصد

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک‌سینا ۹۰ درصد پولتو بهت وام میده.با سود ۱۸ درصد فکر کنم همون روز میریزه حسابت.

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
کدوم بانک

ملت

من یک مادرم...نه من یک دخترم.....دختری که تو 16 سالگی مادر شد....زندگی سختی داشتم فقط بخاطره سطح توقعم از دیگران.....دوتا ژوگول دارم جاتون خالی😂😂😂یکی 4 سال و یکی 10 ماه......من ی مامانه باحالم😊
بانک انصار و مهر اقتصاد از روی سپرده بعد از سه ماه،معادل سپرده وام میدن.انصار چهار درصد و مهر اقتصاد ...

ملته😢

بانک‌سینا ۹۰ درصد پولتو بهت وام میده.با سود ۱۸ درصد فکر کنم همون روز میریزه حسابت.

ملته

ملته😢

ملت رو اطلاع ندارم.ایکاش خودت حضوری میرفتی سوال می‌پرسیدی.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
ملت

ببین عزیزم ۲ قانون کلی هست

بعضی بانکا یه سری حساب دارن که باز میکنی و بعد زمان مشخصی میتونی یه درصدی از سپرده ات رو وام بگیری که باز بستگی به بانک هم مستونی پول خودتو برداری هم وامتو بگیری ولی بعضی بانکا سپرده خورت تا تصفیه وام بلوکه میشه

قانون دوم اگه سپرده واسه حساب وام نباشه

با گردش حسابت وام هایی با عناوین مختلف میدن مثله جعاله خردید لوازم خونه و ....

فکر کنم حساب شما این مدلی باشه که احتمالا سود میگرفتی باید یه مدت کوتاه با حسابت کار کنی و بعد درخواست بدی

ملت رو اطلاع ندارم.ایکاش خودت حضوری میرفتی سوال می‌پرسیدی.

الان ک باز نیس نه؟

خونم شهرستانه

ب بابام زنگ زدم گف فردا پس فردا میره😣

ببین عزیزم ۲ قانون کلی هست بعضی بانکا یه سری حساب دارن که باز میکنی و بعد زمان مشخصی میتونی یه درصد ...

چجوری کار کنم؟؟پول رو بلند مدت گذاشتم نمیتونم بردارم که

گفتی نامردم اومدم ولی اطلاع ندارم

😢

بلد نیستم

😞