2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوسه ماه یکبار خانواده ی خودم و شوهرمو باهم دعوت میکنم.

دو مدل خورشت

برنج حتما بت زرشک و زعفرون

ترشی.ماست سالاد

دوغ نوشابه دلستر

دسر هم ژله

گاهی وقتا سوپ هم هست

ظروف چینی شیک و یه دست.

کلا ۱۱ نفرند ولی از این طرف خونه تا اونطرف سفره پهن میشه.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

مادرشوهرم با اینکه وضع مالیشون .خوبه ساده برگزار میکنن .ولی خواهرشوهرم ودخترخاله هاش نه .برای هر مهمونی چه کارها که نمیکنن .شوهرمنم مخالفه این کارهاست.من که قید مهمونیاشون زدم .

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...

مهمونی های فامیل خودم اینجوریه من سنت شکنم که فقط دو نوع میذارم البته مهمون سرزده دو نوع مهمون رسمی دعوتی دیگه خودمم مثل اونام و دوست دارم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خانواده پدرم اینطوری اند  انگار دربار باشه

دقیقا

حتما اول باید سوپ با قاشق مخصوصش سرو بشه

بعد غذا بعد سالاد بعد دسر

خودشون یه مرباهایی درست میکنن که حتی دستر پختشو تو اینترنت هم

نمیتونی پیداکنی

مثلا مرباقیسی شکم پر

ولی شکمشو با1 چیزای پر میکنن که وقتی میخوری اصلا متوجه نمیشی چی توشه

تونت فقط زده بادام

بهترین شوهر دنیا رو دارم  
باید انواع ترشی و مربا دست ساز وخونگی درست کنم حتما خونگی باشه نه آماده که اصلا لب نمیزنن

کاشکی به ترشی ومربا بود .اینا وسایل خونشون عوض میکنن .آخرین مدل لباسا.طلا وجواهر ست دارن .هر دفعه میگفتن امروز تم بادمجونی .دفعه دیگه یه چیز عجیب غریب دیگه .شوهرم گفت .دیگه طاقت نیاورد گفت میخوای بری برو .ولی از اونجا هم میری خونه بابات .من نون حلال در میارم .با نون حلال آدم از این غلطا نمیکنه

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
من دوسه ماه یکبار خانواده ی خودم و شوهرمو باهم دعوت میکنم. دو مدل خورشت برنج حتما بت زرشک و زعفرون ...

وای کاشکی فقط به بودنش باشه

مشکل انواع بودنشو

تازه باید خیلی خاص باشه که کمی به چشم عمه های شوهرم بیاد

خودشون یه ترشی های درست میکنن که حتی اسمشونم نشنیدیم چه برسه خورده باشیم

مهم چی رو میکنن ترشی یا مربا

حتی سالاداشونم من دراوردیه

خیلی وقتها هم همه چی سلف برگزار میشه

بهترین شوهر دنیا رو دارم  
کاشکی به ترشی ومربا بود .اینا وسایل خونشون عوض میکنن .آخرین مدل لباسا.طلا وجواهر ست دارن .هر دفعه می ...

شوهرت راست میگه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖