سلام ... ذهنم پر از سواله، چطوریاست که خدا با اقتدار خودش نمیزنه ظالم را شل و پل کنه و حق مظلوم را بگیره یه طوری که برای ظالم عبرت بشه دیگه حق مظلوم را پایمال نکنه؟! دل مظلوم هم خنک بشه و به خوب بودنش ادامه بده همینطور، نه اینکه برعکس به ظالم نعمت پشت نعمت برسونه و اینقدر اون مظلوم بدبخت به حال خودش توی سختی رها کنه تا بالاخره یه روزی دیگه از خوب بودن خودش پشیمان بشه و دست از خوب بودن بر داره و اینم بشه لنگه همون ظالم؟! 😑😔😖😭😥
💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با این لینک توی كُمُدا ثبتنام کن و ١٠ هزار تومن اعتبار بگیر. كُمُدا یه شبكه اجتماعی دخترونه است كه توش میتونی خیلی راحت، كمد لباس ات رو جيرينگی به پول تبديل كنی، با ٥٠ تا ٧٠٪ تخفيف چيزميزای خاص بخری و به كمد همه دخترای ايرانی (و به زودی مريخی!) سرک بكشی! پاشو بيا.
پس آدم رو با عقل و شعور و اراده خلق کرده برای چی؟!
اگر قراره همه کارا رو خودش بکنه ما رو واسه چی خلق کرده،نابود کردن کره زمین؟
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)