2777
2789
عنوان

آیا عشق یک سره، مایه دردسره؟

622 بازدید | 70 پست

سلام. کسی بوده که یکطرفه به کسی علاقه مند شده باشه؟ آخرش چی شده؟ بهم رسیدین یا جدا شدین؟ طرف مقابل هم به شما علاقه مند شده؟ دردسر زیاد کشیدین بابتش؟

دردسر زیاد داره

طرفم علاقه مند شده

ولی نمی ارزه دیگه🎈

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط بدون نسبت به آقای دکتر عشق یکطرفه زیاده .در ضمن تا بوده شوهر دکتر ریسکه.میتونم بپرسم تخصصش چیه عزیزم؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
دشمن شرمنده عزیزم چه حرفیه😁 اونکه ارزشی نداره برام دیگه حالم ازخودم بهم میخوره که جقددوستش داشتم ...

سوء استفاده میکرده. ادمها چقدر پیچیده ان تا صداش در نیاد نمیشه شناختشون.

سلام. ممنونم. رزیدنت قلب. آخه خیلی به نظرم آدم خوبی اومد.  

اولا با  ظاهر قضاوت نمیشه کرد .دوما دکتر خوب و‌موجه خواهان زیاد داره .آرامش نمیمونه برا زنش.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
الان حامله ای؟ نامزدت رفته؟ عاشق دکتر شدی؟ "میشه توضیح بدی 

حامله؟ نه بابا. نامزدم رفته دیگه ام نمیاد. نمیخوام هم که بیاد. اینقدر اذیت شدم تنهایی، یک آدم بی درک و بی معرفت بود. 

عاشق نشدم اما علاقه مند شدم. دستیار پزشکم هست. دکتر مستقیم خودم نیست.