2777
2789
عنوان

پری یا بارداری؟؟!!

180 بازدید | 30 پست

من ماه قبل ۱۴تیر شدم ماه قبل ترش ۱۷خرداد. الان یه لکه کم دیدم که زیاد شبیه لک های پریم نبود بیشتر شبیه لک های زمان بارداریم بود. الان که فکر می کنم می بینم سه چهار روز پیش هم سی نه هام هم خیلی حساس شده بود درحالیکه همچین چیزی رو تا به حال تجربه نکرده بودم حتی موقع بارداریم. به نظرتون چرا اینجورم الان؟؟

الان بعد لکی که دیدم نمی دونم بخاطر تلقینه یا چی که یه کم زیر دلم و کشاله هام ذق ذق می کنه یعنی دارم پری میشم؟ آخه زوده خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چون تجربه نکردم

اصلا هیچوقت فکر نمی کردم همچین تاپیکی بزنم؟ اتفاقا چند روز پیشا یه همچین عنوانی دیدم گفتم وای خدا چقدر خانمای سایت طفلی ها درگیرن خوب معلومه لابد داره پری میشه دیگه پرید یا بارداری چیه؟! الان دقیقا خودم همچین عنوانی زدم😓😅😑

منم اینجوریم

خرداد ۱۹ ام شدم و تیر ۱۷ ام ... الان دو سه روزه حالت تهوع دارم و یه کوچولو لکه بینی و کمردرد و دل پیچه و سرماخوردگی خفیف کلا بدنم بهم ریخته ... خواهرم میگه شاید لانه گزینی باشه... من میترسم... بی بی بزنم جواب میده؟

منم اینجوریم خرداد ۱۹ ام شدم و تیر ۱۷ ام ... الان دو سه روزه حالت تهوع دارم و یه کوچولو لکه بینی... ...

اگه از آخرین نزدیکی که بهش شک داری یک هفته گذشته باشه نشون میده 

امیدم به خداست بس