النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 عنوان ضخامت رحم .کمک 385 بازدید | 11 پست خانوما چی بخورم ضخامت رحمم زیاد بشه ؟ نشاسته با آب رو دارم میخورم . لوبیا سبز هم دوست ندارم دیگه چی خوبه بخورم ؟ گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود. 1398/05/08 | 15:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویایی7676 عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 91 حالا من در به در دنبال اینم چی بخورم ضخامت رحمم کم شه😂واقعا هرکسی ی مشکلی داره🙄
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 حالا من در به در دنبال اینم چی بخورم ضخامت رحمم کم شه😂واقعا هرکسی ی مشکلی داره🙄 😂😂😂 آره واقعا . زعفرون کم میکنه ضخامت رو گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
آیناز۷۵ عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 10263 😂😂😂 آره واقعا . زعفرون کم میکنه ضخامت رو من نشاسته میزدم رو اب سرد هر روز صبح میخوردم عالی بود لوبیا سبزم عالیه ک شما دوس نداریفعلا همون نشاسته رو امتحان کن زود نتیجه میگیری پسر نازم عاشقتم
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 من نشاسته میزدم رو اب سرد هر روز صبح میخوردم عالی بود لوبیا سبزم عالیه ک شما دوس نداری فعلا ... مثلا الان ۵ پریودم هست اگه روز دوبار بخورم تا ۱۴ پریودم به ۸ میرسه آیا ؟ گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
آیناز۷۵ عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 10263 مثلا الان ۵ پریودم هست اگه روز دوبار بخورم تا ۱۴ پریودم به ۸ میرسه آیا ؟ الان چنده ؟ پسر نازم عاشقتم
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 دکترم زیاد دقت نکرده به ضخامتم . یه بار روز ۲۸ پریودم ضخامتم ۸ بود😭😭 که خیلی کمه میدونم . پریودمم شده کلا ۳ روز . استرادیول هم سر خود خواستم بخورم که میگن بعدش باید دوفاستون بخوری .حیرونم به خدا گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 الان چنده ؟ الان سونو نرفتم اما میدونم کمه گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
آیناز۷۵ عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 10263 الان سونو نرفتم اما میدونم کمه اره میرسه نشاسته عالیه پسر نازم عاشقتم
آیناز۷۵ عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 10263 دکترم زیاد دقت نکرده به ضخامتم . یه بار روز ۲۸ پریودم ضخامتم ۸ بود😭😭 که خیلی کمه میدونم . پریودمم ... ن قرص سر خود نخور پسر نازم عاشقتم
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 مرسی گلم❤❤ گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.