2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده ...

228 بازدید | 7 پست

۱۱ روزه که رابطه ی یک سال و نیمه مو با دوس پسرم تموم کردم رابطمون جدی بود و قصدمون ازدواج بود خانواده هامونم در جریان بودن

الان واقعا دلم براش تنگ شده ولی هیچ کاری از دستم بر نمیاد ولی اون برعکس من اصلا عین خیالش نیست 😢😢😢

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3051502/میشه-برای-به-هوش-اومدن-پدر-سه-تا-بچه-حمد-بخونید

خوشگلم واسم صلوات میفرستی؟ کاش راه دوری بین ما بود🚶کاش سرنوشت ما جدا بود↕از تو فکر من رها بوده🙍گر ندیده بودمت ای یار🙌عشق دیدی خانه ات خراب است💒عشق هر چه گفته ای سراب است💖ای چه حق انتخاب است ❓که ندارم خبر از دلدار❕تو همانی که رگ خواب مرا میدانی😴تو همانی که به درد دل من درمانی💊باورت کردمو گفتی تا ابد میمانی👫دیدی آخر که تو رفتی و من اینجا ماندم💔دیدی اخر که ز پرواز دلت جا ماندم🚁تنها یار بی کسی ها دیدی تنها ماندم😢دل💖توبه کردی و شکستی دل💔با چه رویی عاشق هستی😍تو امید به هر که بستی💑رفتو آخرش شدی تنها👤من یک غم ادامه دارم😖من بغض آخرین قرارم😧که هنوز در انتظارم😧برسی به داد این شبهام🌃تو همانی که رگ خواب مرا میدانی😴تو همانی که به درد دل من درمانی 💊باورت کردمو گفتی تا ابد میمانی😍   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه دلیلت برای بهم زدنت منطقیه خوشحال باش کاش ایییی کاششششش منم رابطمو بهم میزدم و پاسوز این رابطه نمیشدم ک الان چن روز قبل عروسیمه و هیچ دلخوشی ندارم عشق تو دلم خشک شده 

از کجا میدونی مهم نیست؟  صبر کن

داره هر کاری میکنه که به من نشون بده مهم نیست 😔 هی بلند بلند میخنده میره با بقیه دخترای همکلاسیمون میگرده (دوست اجتماعی مثلا) ...واقعا خیلی احساس تحقیر میکنم همه در جریان رابطه ی ما بودن 

داره هر کاری میکنه که به من نشون بده مهم نیست 😔 هی بلند بلند میخنده میره با بقیه دخترای همکلاسیمون ...

الان تو هم دقیقا کارای خودش کن 

هی استوری غمگین براش نذار هرچی بیشتر نشون بدی برات مهم نیست بیشتر میاد دنبالت

افڪــارت را زیبــا  کن ... زندگـــے به اندازہ فڪــرهاۍ تو زیبــــا می‌شود