2777
2789

سلام به همگی میگم شما برای صبحانه و عصرانه و کلا میان وعده چی میدین به بچه هاتون؟ دخترم داره دندونای بالاییش رو در میاره و یکم بدغذا شده.اگر تجربه هاتون رو در اختیارم بذارید ممنون میشم 😘😘😘

لطف حق شامل شده بر حال ما...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بد غذا شده غذای سر سفره هم بهش میدم

منن ناهار و شامش بیشتر اوقات غذای خودمونه البته سوپم درست میکنم براش ولی بین وعده ها نمیدونم چی بهش بدم قبلا اینجوری نبود سر دندونه واسه همین اذیت میکنه

من ۷ ماهشه دندون بالایاشم یک ماهه دراومده صبحها براش فرنی درست مبکنم با خرما میگن برا اینکه دندون راحتتر دربیاد خیلی خوبه.ظهرا هم سوپ درست میکنم با برنج گوشت یا مرغ جعفری یا شوید هویج سیب زمین بعضی مواقعه عدس عصرا ی دونه بیسکوییت ساقه طلایی یا نصف موز یا سیب رنده میکنم بعضی مواقعه هم فرنی که از صبح اضافه باشه شبها هم دوباره سوپ

من ۷ ماهشه دندون بالایاشم یک ماهه دراومده صبحها براش فرنی درست مبکنم با خرما میگن برا اینکه دندون را ...

خدا حفظش کنه کوچولوتون رو 

مشکل من اینه که نه فرنی نه سرلاک نه حریره بادوم از همون اول دوست نداشت🙄

منم میوه میدم بهش بیسکوییت مادر هم گاهی میدم دستش ممکنه نصفیشو بخوره بقیش له میشه اینور اونور🤣

ولی مدتیه خیلی اذیت میکنه لباشو میچسبونه به هم اصصصصلا باز نمیکنه که غذا بخوره😒

خدا حفظش کنه کوچولوتون رو  مشکل من اینه که نه فرنی نه سرلاک نه حریره بادوم از همون اول دوست ند ...

پسر منم فرنی دوست نداشت ی چند مدت ندادم بعدش با خرما درست کردم بهش دادم چون شیرین بود خورد .من قطره اهنشو صبح ها بهش میدم بعد تا شب گشنش میشه بازم غذا ی کم میخوره .اهنش لیپوزوفره چون ریفلاکس دا ه دکترش اینو داده خیلی قطره اهنشو دوست داره

پسر منم فرنی دوست نداشت ی چند مدت ندادم بعدش با خرما درست کردم بهش دادم چون شیرین بود خورد .من قطره ...

اهان حالا منم با خرما امتحان کنم ببینم چطوره.من اهن فروزومال میدم بهش خوشمزه اس دخترم میخوره خداروشکر