2777
2789

من ۷ماهه عقد کردم همسرم داره خونه میسازه و خونمون تقریبا امادس همسرم دیگه توان مالی نداره که عروسی بگیره یا سرویس طلا بخره خانوادشم گفتن که کمکی بهش نمیکنن عروسی رو که قرار یه جشن بگیریم و بریم ماه عسل سرویسم  من میخوام به جایه سرویس طلا نقره بگیرم ولی به خانواده  ها بگیم طلاس نمیدونم کارم درسته یا نه همسرم خیلی وفادارو خوبه دلم نمیاد اذیتش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی میکنی.همیشه پشت شوهرت باش.مهم نیست مراسم و این حرفا.مهم اینه بعدش راحت باشید و به خاطر پول ...

خیلی ممنونم مامانم یکم سخت میگیره میگه همه جا درکشون کردیم  دیگ زیادی خودتو پایین نیار

کار خوبی میکنی.همیشه پشت شوهرت باش.مهم نیست مراسم و این حرفا.مهم اینه بعدش راحت باشید و به خاطر پول ...

خیلی ممنونم مامانم یکم سخت میگیره میگه همه جا درکشون کردیم  دیگ زیادی خودتو پایین نیار