2777
2789
عنوان

رابطه بین پزشک و بیمار

| مشاهده متن کامل بحث + 11124 بازدید | 40 پست
ن بابا مگه اینکه رابطه ممنوعه باشه وگندش دراید وشکایتی داشته باشه

شکایت هم بشه. فایده ای نداره. چون اجباری نبوده که . با رضایت طرفین بوده. اگه اجباری باشه اون وقت میشه تجاوز که فرق داره. الان هم کسی زیاد تجاوز نمی کنه. چون همه رضایت دارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به یک نفر علاقه من شدم اما خودش نمیدونه. بیمارش هستم. 

خودت شغلت چیه و شرایط خانوادگیت چطوره...پدرت و اعضای خانوادت چکارن..وضع مالیت..دکترا زیاد عاشقشون میشن ولی اونا هر کسی رو به همسری نمیگیرن شاید دوست دختر اره ولی بهش نخوری نمیگیرتت سرتو کلاه میذاره

چون در مدت معالجه، به جهت علاقه ایی که دارن احتمالا بیمار دیگه به پزشک محرم نباشه.

گفتن دکتر محرمه ولی نه مثل عمو یا برادر یا همسر .

فقط به اون موضع خاص در صورت ضرورت .یعنی اگه بشه از طریق آینه یا روی پارچه معاینه کنه اگر نشد با نگاه و لمس .اونم فقط اون موضع .الان متاسفانه خانوم می‌ره دکتر  دکتر نازشم می‌کنه آخرم میگن محرمه .

یه دلشون درد می‌کنه و میخواد معاینه کنه سینه اشم میندازه بیرون 😂😂

شمام ببین در چه حدی دکترت بهت محرمه .خودت بهتر میتونی حدود رو تعیین کنی.علاقه آیا تو معاینه اتون موثره یا نه؟!

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.