2777
2789

خانمایی که جدا شدن اینجا خیلیا هستن که به تجربتون احتیاج دارن 

بگید چه شغلی دارید و  خونه تونستین بگیرین یا خونه پدر هستید هنوز

خونه پدرتون بمونی راحت تری تو این موقعیت  .کار پیدا میشه ولی به شرطی که نگی مطلقه ای چون  گرگ گرسنه زیاد میشه .بعد از طلاق از نظر مالی خیلی اذیت میشی ولی باید قوی باشی و توکلت فقط و فقط به خدا باشه .نجیب باش و صبر پیشه کن موفق میشی 

خونه پدرتون بمونی راحت تری تو این موقعیت  .کار پیدا میشه ولی به شرطی که نگی مطلقه ای چون   ...

عزیزم من خیلی وقته دنبال کارم ولی پیدا نمیشه 

یا مثلا ۱۲۰۰ میدن خوب تو تهران ۷۰۰ میره برا مهد کودک دیگه چیزیش نمیمونه ک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه روزی به این شجاعت طلاق رسیدم مطمعنم موفق ترین زن میشم ولی مشکل شجاعتمه ک فعلا ریده 🤦🏻‍♀️

اولش ادم ترس داره چون همش میگه خونوادم چی میشن 

بچم چی میشه ولی بعدش ک از بحران بگذری راحت تر میشه فکر کنم

البته یه بنده خدایی به من گفت اگه شوهرت بعد رفت ازدواج کردو خوب بود ازدواجشون حرف مردم دیوونت میکنه که من واسم مهم نیست شاید یکی براش خیلی با اهمیت باشه

اولش ادم ترس داره چون همش میگه خونوادم چی میشن  بچم چی میشه ولی بعدش ک از بحران بگذری راحت تر ...

برای خودم برنامه ریختم فعلا عقدم بعد عروسیم مطمعنا یه کار خوب پیدا میکنم و تا خودمو جمع و جور کنم بعدش اقدام میکنم بخاطر خونوادم تن به ای ازدواج دادم اجباری هم نبوده خودم خاستم ولی ادامش بخاطر خونوادمه ک یه لحظه فکر و ناراحتی نکشن با خودم لج کردم ک کم کم بتونم همون یه ذره دوس داشتنم ک از شوهرم دارمو از بین ببرم ک بعد روحیمو خراب نکنه امیدوارم بتونم 

برای خودم برنامه ریختم فعلا عقدم بعد عروسیم مطمعنا یه کار خوب پیدا میکنم و تا خودمو جمع و جور کنم بع ...

ایشالا هر چی که به صلاحته اتفاق بیوفته عزیزم 

ولی اگرم ازدواج کردی مطمعن شو بعد بچه بیار که مثل خیلی از ماها مجبور نباشی خیلی کارایی ک راضی نیستیو بکنی

مال من یه ۳ ۴ ماه اخلاقشو خوب کرد مثل دوران نامزدی پیله کرد ک بچه می خوام منم گفتم حتما خوب می خواد درست بشه و یه قدم مثبت برداره همین ک خبر حاملگیمو دادم و دیدم هیچ واکنشی نشون نداد شک کردم ک از فرداش دوباره همون کاراش شروع شد و بدترم شد