2777
2789
عنوان

واااای موهاااام

141 بازدید | 15 پست

وای دارم موهامو از دست میدم .پنج ماهه سزارین کردم الان موهام جنسش خیییلی بد شده نازک همشم گره میخوره اگه برم حموم شونه نزنم روز دوم موهام کلا پیچیده تو هم و نمیشه جداش کرد..تازه موهامم کم پشته هر دفعه شونه میزنم کلی مو میاد تو شونه..چکار کنم دارم دق میکنم؟بنظرتون چکار میشه کرد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میشه این دوران طبیعیه. برو دکتر موست و مو مکمل میده. اما این دوره بگذره باز میشه مثل قبل.

تا کی باید صبر کنم؟برعکس شوهرمم موی بلند میخواد وگرنه میرفتم کوتاهه کوتاه میکردم

تا کی باید صبر کنم؟برعکس شوهرمم موی بلند میخواد وگرنه میرفتم کوتاهه کوتاه میکردم

کوتاه کن که ریزشش زیاد اذیتت نکنه چون این مرحله موقتیه و بگذره موهات دوباره بلند شده. منم اون زمان موهام بلند بود کوتاه کردم ریزشش کمتر به چشمم میومد بلند که بود همش تو حموم ناراحتی میکردم

شیر میدی؟ قطع ب یقین ویتامین د خیلی کم شده

آره شیر میدم...موهام الان پیچیده تو هم با اینکه فقط یروز نرسیدم شونه بزنم جنسشم نازک شامپو لطیفه هم زدم ولی بی فایده با اینکه قبلا موهام با اینکه خییلی پر تر بود تا یکم لطیفه میزدم نرم نرم میشد ولی الان اصلااا..دارم دق میکنم