2777
2789

براي تست قند خون بارداري بايد چه شرايطي داشت ؟

ناشتا چندساعته ؟

آزمايشش چجوريه ؟؟ چند ساعت بايد تو آزمايشگاه باشي ؟

بايد بعد آزمايش اول صبحانه بخوري دوباره آز بدي يا بايد گلوكز بخوري ؟

عزيزم ميشه راهنماييم كني ؟؟؟

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستری نمیکنن ک

من بخاطر انقباض زودرس رفتم آمپول بتامتازون ک زدن قندم رفت بالا ک گفتن طبیعیه تا 2روز بخاطر آمپوله

ک 1بار انسولین زدن

2ساعت بعد غذا تست قند میگیرن و قبل غذا

همین

براي تست قند خون بارداري بايد چه شرايطي داشت ؟ ناشتا چندساعته ؟ آزمايشش چجوريه ؟؟ چند ساعت بايد تو ...

تست تحمل گلوکز . صبح ناشتا میری بعد بستگی داره دکترت چی نوشته برات برای من ۱۰۰ گرم گلوکز نوشته بود خوردم بعد یه ساعت بعد دوباره ازمایش دادم دوباره یه ساعت بعد دوباره یک ساعت بعد صبحانه هم نباید بخوری سه ساعت طول میکشه تو این فاصله هم نباید پیاده روی کنی 

من پبش دکتر غدد رفتم برنامه غذایی داد باید طبق اون پیش میرفتم واقعا پرهیز کردم با قرص متفورمین اومد پایین به انسولین نرسید خداروشکر . ولی خواهرم که دیابت گرفت برای اینکه طریقه انسولین زدنو و مقدارشو  یادش بدن بستری شد دو شب . تا مقدارشم تنظیم کنن براش

تست تحمل گلوکز . صبح ناشتا میری بعد بستگی داره دکترت چی نوشته برات برای من ۱۰۰ گرم گلوکز نوشته بود خ ...

ممنونم عزيزم

همون منم حدس زدم بستگي به نوع درخواست دكتر داره

پس بايد چندساعتي تو آزمايشگاه وقت گذاشت !!

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين