2777
2789
عنوان

ابجیای خوشکل بیاید

82 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان من متاهلم فقط تو زندگیمون مشکل مادی داریم الان شوهرم میگه میخوام برم تهران کار کنم بنظرتون بزارم بره  

یامقلب القلوب والابصار،یامدبرالیل والنهار،یا محول الحول والحوال،حول حالنا الا احسن الحال🤲🤲🤲الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میدونی عزیزم  ولی شوهرمه اعتقادش بر اینه هرجایی مرد باشه زنم باید باشه حتی تو کوچه که چاد ...

خب عزیزم اون میخواد بره رستوران کار کنه چون اشپزه من ۲ تا بچه دارم پول هم نداریم ک خونه بگیریم

یامقلب القلوب والابصار،یامدبرالیل والنهار،یا محول الحول والحوال،حول حالنا الا احسن الحال🤲🤲🤲الهی امین
خب عزیزم اون میخواد بره رستوران کار کنه چون اشپزه من ۲ تا بچه دارم پول هم نداریم ک خونه بگیریم

مگه شهر خودتون کجاست؟

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
[QUOTE=99074367]مگه شهر  خوزستان

وای انقدر فاصلهههه؟؟؟؟نه خوب نیست عزیزم خودتم باید بری اونجا!شده کرایه نشینی حتما برو وگرنه اجازه نده زندگیه خودته ولی مرد رو نباید یه مدت طولانی تنها گذاشت اونم تنها

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
خونه خودمونه

پس بده کرایه و بگو منم میام باهات بعدم اونجا دنباله اجاره باشید؟

وای انقدر فاصلهههه؟؟؟؟نه خوب نیست عزیزم خودتم باید بری اونجا!شده کرایه نشینی حتما برو وگرنه اجازه ند ...

منم میترسم فک نکنم بزارم بره

پس بده کرایه و بگو منم میام باهات بعدم اونجا دنباله اجاره باشید؟

راضی نمیشه خیلی رو خونه حساسه میگه خرابش میکنن اگه اجاره بدیم