2777
2789
عنوان

خسته شدم از بیکاری

262 بازدید | 49 پست

من خانم متاهل ۳۲ ساله هستم بچه ندارم  از صبح تا شب بیکارم تو خونه و تنها، دلم میخواد یه کار آفرینی بکنم و یه درآمدی از خودم داشته باشم

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلات داری؟

حسابداری ولی یه کار آفرینی میخوام بکنم، نمیدونم چی

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
دوس داری خیاطی کن درامد داره وقتتم میگذره سرگرم میشی

مثلا چی بدوزم؟

یه کاری واسه خودت دست و پا کن نزار وقتت هدر بره

داره هدر میره ، چیکار کنم خب، منم تو همین فکرم

من شش ساله😔😔😔

خیلی بده درک میکنم،، من دوبار سقط شد و یگه نشد😪