2777
2789
عنوان

میشه از ازدواجتون بگین؟مدرن بود یا سنتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتی ۲ماه نامزد ۴ماه عقد 

اصلا ندیده بودمش 

بله خدا روشکر راضیم

بستگی داده یه بار خاستگار سنتی شخص خوب وبا ملاکا جوره یه موقعه هم نه جور نیست 

ازدواج مدرنم همینطور 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

سنتی  راضیم به لطف خدا

همسرم اول منو تو دانشگاه دید بعدش اومدن خونمون و من جلسه اول تو خونه دیدمش و عاشقش شدم . بعدش یک ماه بعد عقد کردیم .

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

سنتی

البته پسر عمه ام بود با اینحال شاید سالی یه بار تو یه مهمونی دور همی جایی میدمش باهم حرف هم نمیزدیم

نامزد نبودیم هیچی 

راضیم خدا روشکر 

اما کاش نامزد بودیم چند وقت

پسر نازم عاشقتم  
سنتی اصلا به درد نمیخوره چند وقت پیش شوهرم بهم گفت دوسم نداشته مجبوری باهام ازدواج کرده با اینکه الا ...

بهش بگو منم مجبوری ازدواج کردم

هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...