الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو عروسی برادر شوهرم و دختر داییم ک الان جاریمه همو دیدیم ۵ ماه نامزد بودیم .و خیلی راضیم خداروشکر
Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜 wekû gilêney çawim...💜🌸💜 min bêto bûnim niye...💜🌸💜 buyte pênasa û nawim...💜🌸💜ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀ ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1 berxedaan jjîyane ✌ ser hildan jîyane✌. 🌸 KURISTAN BAWNE🌸
یه سال نامزد بودیم و عقد سنتی بود عاشق هم بوویم ولی دوست نبودیم دختر عمو پسر عمو بودیم دیوار به دیوار هم دوران نامزدی خوب نبود اما بعد عروسی عالی بودیم الانم زندگیمون عالیه بدون هیج دعوا و درگیری
هر کسی نظری داره به نظرم هردو دارای خوبی ها و بدیهایی هستن
من سنتی بود یعنی فامیل دورمون میشدن. یه چند سال بود با خونوادشون رفت و امد داشتیم ولی خب پسرشون یعنی همسرم و ندیده بودیم اخه درگیر درس و اینا بود. تو عروسی من و دید و اومدن جلو احوال پرسی یه هفته بعد اومدن خواستگاری که بابام گفت نه. باز یه دوهفته دیگه اومدن و... و مادر شوهرم گفت این اولین جاییه که راضی شده و خودش مصر هست 😂 خلاصه عاشق هم شدیم و هفت ماه نامزد بودیم و الانم پنج ماهه عقدم
سنتی اصلا به درد نمیخوره چند وقت پیش شوهرم بهم گفت دوسم نداشته مجبوری باهام ازدواج کرده با اینکه الان باهام خوبه اما همش تو ذهنمه از وقتی گفته زندگی برام زهر شده