2777
2789
عنوان

رنگ مو

4665 بازدید | 23 پست

سلام ی سوال داشتم  من موهام دکلره اس حالامیخواستم بدونم اگ ی رنگ فندقی روش بذارم تیره میشه ب نظرتون خوب مبشه؟

تماشای توعین آرامشه توزیباترین آرزوی منی💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چهاربار ک شستی باز روشن میشه😂😂😂😂😂

اونکه اره دکلره فقط اولش خوبه بعدش پشیمونی😂اما خیلی اولش قشنگ میشه

اونکه اره دکلره فقط اولش خوبه بعدش پشیمونی😂اما خیلی اولش قشنگ میشه

نه رنگ فندقی تیره ک بذاری خوب میشه بعد چندبار قهوه ایی روشن احتمالا میاد..من رنگ شماره۴شکلاتی گذاشتم بعد ی مدت رو موهام ک دکلره داشت..الان ۵ماهه..الان ی قهوه ایی روشن خوشگل شده

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
اره خوب ميشه البته چون زيرش دكلره هست به مرور زمان يكم روشن ميشه اما نه اونقدر روشن اگه تيره بزار ...

جدی منم دیگه همینومیخوام ممنون عزیز ،چه رنگی بگیرم منظورم شماره رنگ وایناست 

نه رنگ فندقی تیره ک بذاری خوب میشه بعد چندبار قهوه ایی روشن احتمالا میاد..من رنگ شماره۴شکلاتی گذاشتم ...

ممنون عزیزم

[QUOTE=99058502]جدی منم دیگه همینومیخوام ممنون عزیز ،چه رنگی بگیرم منظورم شماره رنگ وایناست [/QUOTE]

ببين من هيچوقت كاري به شماره ندارم

هميشه ميرم ازروي كاتالوگ رنگ انتخاب ميكنم كه خودم ببينم دقيقا چه رنگي رو خوشم مياد

مثلا ميتوني يه قهوه اي تيره از خانواده طبيعي انتخاب كني كه قرمزي زياد نداشته باشه

يا قهوه اي فندوقي كه قرمزي داره و قشنگم هست و به همه زنگ پوستي مياد

ولي از نظر شماره بخواي حدود رنگ ٧ فكر كنم خوب بشه

ولي خيلي تيره نگير مثلا شماره ٤ به مشكي ميزنه خوب نيست اصلا

[QUOTE= 99058502 ]جدی منم دیگه همینومیخوام ممنون عزیز ،چه رنگی بگیرم منظورم شماره رنگ وایناست [ ...

باشه پس میرم ازروکاتالوگ نگاه میکنم ، درکل میخواستم بدونم بدنمیشه چون دکلره داشت چون من همیشه فقط زیتونی ودودی گذاشتم