2777
2789
این یک فیلم بود فقط......من فیلم های واقعی که خودشون یعنی گروه اشون از قتل ها می گرفتن و دیدم و خیلی ...

واااااای خیلی وحشتناک من نمیفهمم منظورشون از اینکه حق بلوچ رو بگیرن یعنی چی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این یک فیلم بود فقط......من فیلم های واقعی که خودشون یعنی گروه اشون از قتل ها می گرفتن و دیدم و خیلی ...

چقد بد 

هنوزم هستنشون؟!

اخه هنوزم ک انفحارو این چیزا هست

من فقط مسجدی ک شیراز بود رو یادمه

چقد بد  هنوزم هستنشون؟! اخه هنوزم ک انفحارو این چیزا هست من فقط مسجدی ک شیراز بود رو یادمه

اینا یک گروهک دیگه هستن

کلا پاکستان تو استان ما عملیات زیاد انجام میده سپاهم خوب حالش جا آورد پاسگاه نظامیشون منفجر کرد کلی کشته داد از اون موقع فعلا در سکوته

ریگی مشکلات روانی داشت اون فقط ای حرف بود برای جلو بردن کارهاش وقتی مامورهای گنام امام زمان گرفتنش قبل از این که حکم اعدامش دستگیر بشه اهل سنت خواستن که بیارنش زاهدان ریش سفید های اهل سنت توی ای سالن همه بودن عکس بعضی از کشته های حادثه ها هم روی صندلی ها گذاشته بودن بهش گفتن ما بتو گفته بودیم بچه بکشی ما همچین حرفی زده بودیم..............

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
میگه ریگی ها طایفه بزرگی هستن راست میگه ؟!

بله ولی اصلا به اون ها مربوط نیست عبدالمالک کارهاش از بازارچه زاهدان یعین چاراه رسولی شروع کرد با دزیدن پارچه در سنی جوانی کم کم کارهای بدتر و فجیع تر رفتن به پاکستان برای اموزش و ایجاد گروهک تروریستی جندالله...........

خیلی پیچیده اس این موضوع اینا تو کل استان خیلی جنایت ها کردن اوایل شیعه ها مخصوصا سیستانی هارو می کشتن می گفتن اینا حق بلوچ ها رو خوردن پست های دولتی رو میان از بلوچ ها می گیرن اما تو حادثه مسجد جامع چابهار و قضیه شهید شوشتری کلی بلوچ هم شهید شدن

چقد بد  هنوزم هستنشون؟! اخه هنوزم ک انفحارو این چیزا هست من فقط مسجدی ک شیراز بود رو یادمه

نه دیگه توی استان ما خداروشکر خبری نیست منحدم شدن

ولی خب میگن توی پاکستان هستن بعضی از اعضای این گروه

جنایات های که ریگی انجام داده یکی دو تا نیست.........