2777
2789
من الانشم کله خرم. پا کاری که میکنم و حرفی که میزنم هستم. زورم تو کتم نمیره .میدونست اگه بزنه میزنمش ...

الان با هم هستید   خوش ید ؟

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مال نامزدم که بهم خورد. دعوامون شده بود گفت بیا فلان جا تا بزنمت که دیگه زبونت دراز نباشه منم بلن ...

فکر کردم میخوای بکی چیزشو در اوورده😁😁😁

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

شب بله برونم رفتیم اتاق داشت قربون صدقم میرفت و ازم تعریف میکرد یه شکلات کاکائویی از جیب شلوارش در اوورد بهم داد شکلاته آب شده بود دستام کاکایویی شده بود دستامو گرفت به دستاش گفت این انگشتا خوردن داره میخوام بخورمشون اونموقع تو ابرا داشتم راه میرفتم🙃🙃🙃🙃🙃

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

منم اولین بار که امدن خاستگاری رفتیم تو اتاق بحرفیم بند تو دلم اب شد خجالتیم بودم روم نمیشد نگاش کنم فقط یه لحظه حواسش نبود چشاشو نگاه کردم دیگه هیچی خواهرم خونه نبود وقتی امد بهم گفت چه شکلی بود گفتم چشااش مشکی وبادومی بو د دیگه چیزی یادم نمیاید بهم گفت خسته نباشی پس چجوری جواب دادی 

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن
شب بله برونم رفتیم اتاق داشت قربون صدقم میرفت و ازم تعریف میکرد یه شکلات کاکائویی از جیب شلوارش در ا ...

شانس آوردی هاااا     شوهرت هول بوده   هههههه   آخه تو جلسه بله برووووون  ههههه      

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
الهی بمیرم ممممممم   ههه ههه               بعد هم خیلی خوب ...

نه بابا اصنم خوب نیست ما معذب بودیم خانواده اونا از اینایی ک فقط ی تعارف کنی رو هواومیگرن  ..هیچکدوممون نفهمیدیم چی خوردیم اونشب

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
نه بابا اصنم خوب نیست ما معذب بودیم خانواده اونا از اینایی ک فقط ی تعارف کنی رو هواومیگرن  ..هی ...

طوری نیست عزیزم     نوشابه و سالاد   با طعم عشق و استرس خوردی       هنوز هم فکر کنم طعمش یادت ه      درست میگم ؟

طوری نیست عزیزم     نوشابه و سالاد   با طعم عشق و استرس خوردی    ...

فک‌کن انواع غداهای خوشمزه وتو فقط دوبرگ کاهو بخوری  تازشم مادرشوهرت جلوت نشسته داره براندازت میکنه😅

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔