2777
2789

سلام دوستای گلم.هانای من هیچیییی نمیخوره

.من دارم داغون میشم از غصه..😣چکار کنم

۱ دندون بیشتر نداره.آزمایشم داده خوب بود.روزی کلی غذا و میان وعده های خوب میریزم سطل آشغال😭ارزو دارم خوش غذا بشه..چرااااا آخههههه..تجربه ای دارین؟هر چی میدم میده بیرون..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

کل روز تو فکرم و ناراحت😔خیلی جلو خودمو میگیرم که بهش خورده نگیرم..نمیدونم چکار کنم دیگه بخدا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپ براش درست کن بعد توش همچی بریز...

چاره چیه اگه غذای ادویه دار دوست داره براش درست کن.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
شيريني دوس داره يا شوري?

فک کنم شیرینی..چون تنها چیزی که میخوره فرنی هست..فرنی+نبات+شکر+کره

سوپ براش درست کن بعد توش همچی بریز... چاره چیه اگه غذای ادویه دار دوست داره براش درست کن.

درست میکنم همه چی

دختر من وقتي تو صندلي غذا ميبندمش خوب ميخوره وقتاي ديگه هي ميخواد فرار كنه 

تست کردم نشد

از وقتيم كه تو غذاش زردچوبه و نمك ميزنم بهتر ميخوره

باز خوبه👌

عزیزم از اولش اینطوریه؟ 

هلنا تا قبل تابستون غذاش عالی بود یعنی سر غذا خوردن دعوا میکرد ولی از وقتی تابستون شده هیچی نمیخوره فقط آب و شیر و میوه😕 غذا میدم بهش دوتا میخوره پس میزنه دیگه دهنشو باز نمیکنه خیلی دوس داره خودش غذا بخوره همیشه مدادم خودش میخورد الان اصلا نمیخوره خودشم غذا پخش میکنا اینور اونور ولی نمیخوره . هفته ای یکی دو بتر تخم آبپزمی خورود کامل امروز پختم یه ذره خورد دیگه دست نزد بهش😣 منم نمیدونم چیکار کنم هیچی نمیخوره گشنه اشم نگهمیدارم بازم نمیخوره تا اینکه شیر بیارم زود میخوره همشو

یه راهه دیگم اینه براش کارتون مورد علاقشو بزاری یا غذا رو بزاری جلوش خودش هرجور دوست داره بخوره شمام در کنارش بهش بدی یا اینکه اگه بچه دیگه تو فامیل دارید اگه امکانش هست باهم غذا بخورن خیلی اشتهای بچه باز میشه.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.

سنگك تازه بگير بذار خشك بشه بعد بكوب با شير و شكر بده بخوره خوشمزن اكثر بچه ها دوس دارن

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍