2777
2789

اگه فقط خودت قهوه میخوری موکاپات گازی بخر ولی سایز متوسط یعنی 6 فنجونه. ارزونترین هست. فقط حواست باشه نجوشه. کنارش بمون که اماده شد ورش داری.

اگه سایر اعضای خانواده هم مصرف دارن قهوه جوش برقی فیلتردار بخر از 300 تومن استارت میشه. اینجوری واسه صبحانه همه با هم قهوتون حاضره و اینکه قهوه هم اگه حواست نباشه نمیجوشه که بدمزه بشه. اقتصادی هم هست. ( مولینکس و یا کروپس خوبه)

اگر قهوه مثل کافی شاپ ها متنوع میخوای مثل لاته ماکیاتو موکا کاپوچینو... یه دستگاه اتومات کپسولی بخر. تسیمو یا بوش خوبه. ولی دقت کن اگه مصرف قهوتون بالاس خود کپسول گرون میشه.

اگرم یه دستگاه عالی و عمرانه میخوای یه قهوه جوش صنعتی کوچیک بخر که از 1 تومن قیمتاش استارت میشه و خودش دانه قهوه رو اسیاب میکنه در نتیجه عطرش عالیه و اینکه همه انواع قهوه رو هم به بهترین حالت ممکن تحویل میدهو تی شیر رو هم کف دار میکنه. فقط خود دستگاه گرونه.

قیمت ها و مارک ها رو تو سایت دیجی کالا چک کن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نتایج تجربه شخصیه    

میشه لطف کنی در مورد قهوه بهم توضیح بدی 

من تازه دارم یاد میگیرم تو نت و اینستا دیدم 

به آموزشی که یه خانومی گفته بود قهوه خریدم 60 درصد ربستا و 40 درصد عربیکا و تو قهوه جوش روی گاز آموزش داد اما دوباره که نگاه کردم قهوه های من دون هاش درشته اما اون مثل پودر کاکائو بود من چکار باید کنم ببرم به فروشنده بم آسیاب کنه دوباره درست میشه 

کلا باید چه مدل قهوه بگیرم

یا تو همون موکاپات چه نوع قهوه باید بریزم

میشه لطف کنی در مورد قهوه بهم توضیح بدی  من تازه دارم یاد میگیرم تو نت و اینستا دیدم  به ...

بهترین حالت اینه که قهوه بسته بندی بگیری اگه احیانا دستگاه اسیاب قهوه تو خونه داری که دانه قهوه بسته بندی یک کیلویی بگیر اگرم دستگاه رو نداری مثل من اسیاب شده بگیر که اکثرا نیم کیلویی هست. من بین 5 تا مارک های مختلفی که امتحان کردم مارک jackobs و همینطور starbucks رو پیشنهاد میکنم. میزان اسیاب شدش برای همه انواع قهوه جوش ها مناسبه درواقع اصلا با شماره 3اسیاب میکنن که بهترین حالته و از فیل  تر رد نمیشه حالا چه فیل  تره کاغذی باشه چه فلزی. میزان درجه رست کردن دانه قهوه هم روی بسته بندیشون مشخصه از 1 تا 5 هست درواق 5 تا دونه قهوه کشیده که من معمولا 3 رو ورمیدارم یعنی فقط 3تاش پر رنگه از اون 5تا. 2 به نظرم اصلا مزه دار نبود و 4 و 5 هم زیادی تلخه. در مورد قهوه اسپرسو معمولا 4 یا 5 هست درواقع تلخیش از همون میزان رست کردنش میاد که زیاده و بابت همون هم فنجان کوچیک میخورن چون زیادی تلخه.

https://darniko.com/shop/قهوه-های-برند-2/پودر-قهوه-قهوه-های-برند-2/پودر-قهوه-جاکوبز-کرونونگ-500-گرمی/

من اینو میخرم البته مال من بسته بندیش سبز روشن هست. کنار بسته بندیش رو حتما دقت کن 3 باشه. اون سمتش که باریکه میزنه.

و اینکه قهوه باز که میخری همه جور تقلبی داخلش هست احتمال داره درجه یک و سه رو با هم قاطی کنن و بفروشن و دیگه اینکه هر دفعه مجبوری به همون مغازه رجوع کنی  و هیچ نظارتی هم روش نیست در صورتی که مارک های خارجی چون صادرات هم دارن عموما روشون نظارت زیادی هست و وقتی یه مارک رو راضی باشی از هر مغازه یا فروشگاهی میتونی بخریش و وابسته به همون مغازه خاص نیستی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
میشه لطف کنی در مورد قهوه بهم توضیح بدی  من تازه دارم یاد میگیرم تو نت و اینستا دیدم  به ...

اونی که تو یه قهوه جوشی هست که مثل شیرجوشه و روی گاز درست میشه قهوه ترک هست که خود پودر قهوه هم داخل فنجون میمونه و باهاش فال قهوه میگیرن. ته گلوم اذیت میشه بابت همین اصلا ترک نمیخورم.

بیرون بخوام سفارش بدم یا کافه کرمه میگیرم بابت طعمش یا کاپوچینو بابت کف و شیر بیشترش. منزل هم که قهوه فرانسه میخورم چون دستگاهم اتومات نیست.

فنجون کاپوچینو بابت کف روی قهوه معمولا دهانه فنجون گشادتره. اینطور میفهمی که کاپوچینو هست. لاته ماکیاتو هم معمولا تو یه لیوان شیشه ای بزرگ سرو میشه و نصف لیوان معمولا کف هست درواقع به 2 شیر هست به یک قهوه. ظاهرش قشنگه. اسپرسو هم از فنجون فسقلیش مشخصه.

https://www.eligasht.com/Blog/travelguide/یکبار-برای-همیشه-آشنایی-با-انواع-قهوه-و/