2777
2789
عنوان

زیتون

211 بازدید | 18 پست

بچه ها شوهرم ی دبه زیتون خریده اما دوروزه مونده داخل ماشین یادش رفته بیاره خونه 😒😒😒الان ی بویی بدی گرفته زیتونا اما قیافشون سالمه چیکارشون کنم شکلشون هیچ تغیری نکرده اما بوش خیلی بد شده😑

دیررر اووومدی نخاااااا زوووود برووو 📿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بریز تو ابکش اب بریز روش بشور..بهد تو دبه تمیز بریز اب و نمک وسرکه بریز توش

میخاستم بریزمشون دور اینطور درست میشه یعنی؟

من ریختم ها 🙈از این شور ها که نمیشه بخوری... یه کم چنگال میزنم توش،  بعد می‌ریزم بمونه تو آب ...

وقتی سالم هست و بلافاصله یمخوری بله..یا این کارخونه ای ها که شیشه ای هستن تو کارخونه تثبیت میکنن و تو یه چیزی میندازن الان اسمش یادم نیست که باعث میشه ترد بشه..ولی این دبه ای محلی ها ندارن و لیز میشن

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
میخاستم بریزمشون دور اینطور درست میشه یعنی؟

نه بابا حیفه چرا بندازی دور.... هر قدر احساس کردی نرم تر شده سرکه رو بیشتر بزن...تو اینترنتم باید باشه سرچ کنی... وقتی لیز بشه ونرم ..در واقع گوشتش بریزه دیگه کاری نمیشه کرد!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
اینم زیتون شوره 

من کاری که نوشتم رو میکنم خوبم میشه،هر چی شور تر باشه هم بیشتر می ذارم تو آب بمونه لیز هم نشده ها🙈حالا شاید دوست گلمون💕🌸 اون مدلی که من میگم دوست ندارند...اما من خودم عاشق زیتونم و زیتون خور حرفه ای 🤩 اگه شوری اش دلمو بزنه میریزم تو آب و بعدا در میارم و میخورم😍

نه بابا حیفه چرا بندازی دور.... هر قدر احساس کردی نرم تر شده سرکه رو بیشتر بزن...تو اینترنتم باید با ...

ن اصلا نرم نشده سفته فقط بوش بد شده

زیتونارو بشور الکش کن بریز داخل محلول اب لیمو و سرکه سفید یه کمم نمک بزن هم خوش طعم میشه هم بوشو میگ ...

ممنونم عزیزم💖

من کاری که نوشتم رو میکنم خوبم میشه،هر چی شور تر باشه هم بیشتر می ذارم تو آب بمونه لیز هم نشده ها🙈ح ...

ممنون عزیزم 😍😘