2777
2789
عنوان

خانما راهنمایی با این جاریم و شوهرم چکار کنم.؟.؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3897 بازدید | 160 پست
مشکل اینجاست وضعیت خراب شده مردا پول ندارن زن بگیرن زنها هم پول میخوان میگن جهنم مرده زن داره مهم ای ...

خدالعنت کنه اینجور آدما رو،کلا از زنایی که رو رفتاروحرفاشون هیچ‌مدیریتی ندارن حالم بهم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مشکل اصلی شوهرته،باشوهرت اتمام حجت کن چه وضعشه اخه

راستش تو این 1سال و نیم فقط چند بار بحث کردم. باهاش.... گفته باشه چشم..... ولی زیرا زیر حواسم هست... میخام. بیشتر ذاتشو بشناسم

چیکار کنم خاهرا بیشتر بدونم. 

؟؟ 

دیگه ارتباط باهاشون قط کردیم...... یعنی خودم. قط کردم.... ولی شوهرن ببینتش.... باهم حرف میزنن.....&n ...

من خیلی ب این حرف اعتقاد دارم دوست رو نزدیک نگه دار، دشمن رو نزدیک تر

قطع رابطه شما مشکلی حل نمیکنه درحالیکه همسرتون باهاش حرف میزنه. البته حرف زدن موردی نداره 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
خداشاهده با اینکه خودم خیلی سنگینم و اهل نمازم ولی همیشه میگم خدایا چرا اینکارو با من داری میکنی...& ...

هر کس یه جوری آزمایش میشه عزیزم

از نقطه حساس

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
راستش تو این 1سال و نیم فقط چند بار بحث کردم. باهاش.... گفته باشه چشم..... ولی زیرا زیر حواسم هست... ...

هیچی دیگه وقتی باهاش صحبت کردی وقبول کرده دیگه هی بهش نگو که لج کنه وتوروبدهکارکنه،همون زیرزیرکی حواست باشه،دیدی خیلی کش پیدامیکنه ب مادرشوهرت بگو جریانوبگواذیت میشیم هم من هم شوهرم،بذار اون بره بگه جاریت خودشوجمع کنه.

من خیلی ب این حرف اعتقاد دارم دوست رو نزدیک نگه دار، دشمن رو نزدیک تر قطع رابطه شما مشکلی حل نمیکنه ...

عاره  ولی وقتی میبینمش حالم بد میشه... با اینکه خودش واسطه ازدواج و آشنایی ما بود.... الان ازم حسودی میکنه از خداشه جداشیم

اها.... خدانگذره از این جور آدما

انشاالله من حالا با دختر جاریم مشکل دارم ازم ۵سال کوچیکه شوهرمو میبینه اسمشو صدا میکنه میپره بغلش ماچش میکنه یه جور بغل میکنه وحشتناک.شب اول عروسیمونم خودشو کشت انقدددددددددر گریه کرد اومد خونمون منم از لج اون شب اولو کاری نکردم کثافت شب دومم موند شب دومو دیگه انجام دادم یه جور داد میکشیدم و صدای ناجور در میاوردم شوهرم میگفت زشته بچه خونست منم میگفتم درد دارم دست خودم نیست و فلان خلاصه من از تو بیشتر اعذاب میکشم بدیه برامن اینه ک میگه عمومه.و همه فامیل همسرم میگن بچست یکی نیست بگه بابا ۵سال از عروس کوچیک تره دیگه.ولی یه بار تو جمع یه توهین کردم و ب باباش گفتم دخترتو جمع کن شب اولمو کوفتم کرد شوهرم قرمز شده بود هیچی نمیتونست بگه گفتم چیه چرا ناراحتی اون اونکارارو میکنه بچست منم این حرفارو میزنم بچم دیگه.بدبختیم اینه بچم دیگه بعد اون یکم بهتر شده دختره

هیچی دیگه وقتی باهاش صحبت کردی وقبول کرده دیگه هی بهش نگو که لج کنه وتوروبدهکارکنه،همون زیرزیرکی حوا ...

وای یه زبونی داره... 

یه سیاستی داره..... دلبری میکنه واضح.... 

خانواده شوهرمم فهمیدن من ازش خوشم. نمیاد.... هی میگن هیچی تو دلش نیست..... حتی مادر شوهر م

خدالعنت کنه اینجور آدما رو،کلا از زنایی که رو رفتاروحرفاشون هیچ‌مدیریتی ندارن حالم بهم میخوره

بخدا دختر خاله شوهرم هی ب شوهرم زنگ میزنه میگه تو زنتو طلاق بده من هم از شوهرم جدا شم بیام بهت شوهرم ب شوهر خاله و خالش گفته دختر خالش ادم نمیشه همسرم هر سری بغلم میکنه میگه اگه اونو میخواستم میگرفتم دیگه من تو رو دوست دارم ولی من از اینده میترسم

وای یه زبونی داره...  یه سیاستی داره..... دلبری میکنه واضح....  خانواده شوهرمم فهمیدن من ...

توام باسیاست بروجلوخب،اصلا جلوش کم‌ نیار،ده برابرکارای اونوانجام بده وانقد دوروبر شوهرت بپلک بذاربره گم شه

انشاالله من حالا با دختر جاریم مشکل دارم ازم ۵سال کوچیکه شوهرمو میبینه اسمشو صدا میکنه میپره بغلش ما ...

یاامیرالمومنین....... دروغ میگی دیگه؟؟؟؟؟؟؟ 😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬

هنگ کردم جان مادرم