2777
2789
عنوان

سر زنانی که هیچ وقت مادر نمیشن چی میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 127 پست
زنانی که هیچ وقت بچه دار نمیشن همیشه شکمشون تخت میمونه :)

ها ها ها عالی بود، بعد شکم تخت می خنده قند تو دل آدم آب بشه 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

عزیزم دنیا وزندگی کوتاه تر از اونه که بخوایم غصه بچه رو بخوریم من هفت ساله اقدامم وتمام تلاشم رو کردم ولی مادر نشدم این دنیا وزندگی فانیه شاید خدا میخواد تو دنیای باقی حس قشنگ مادری رو بهم بده اصلا غصه نخور از زندگیت لذت ببر با همسرت شاد زندگی کنید

ربِّ لا تَذرنی فرداً وانتَ خیرُ الوارثِین😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم گاهی به این فکر می کنم میگم شاید خدا خواسته یه مدت طولانی دو نفره باشیم. الان هر کدوممون او ...

من خودم به این نتیجه رسیدم هیچوقت چیزی روبه زورازخدانخوام حالاچه شوهرچه بچه وچه خیلی چیزهای دیگه

شایدبده امایه جوری حالمون رومیگیره که شرایط قبلمون روآرزوکنیم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
هدف از آفرینشم این نیست، کارهای بزرگی هم کردم، زن خیلی موفقی هستم، در حیطه تحصیل و کار اما به دلم نم ...

همیشه ادما حسرت چیزایی که دارن رو میخورن و از لذت بردن از چیزایی که دارن غافلن همه ی ادما همینجورین

بالاخره همه چی درست میشه...درستم نشه تموم که میشه😊
هیچ وقت این حرفو پیش کسی ک باردار نمیسه نزن ن تنها دلداری نیس بلکه ی زخم زبونه براشون دیدم ک میگم

آفرین دقیقا همینطوره خیلیا این حرفو به من میزنن منم بهشون میگم اگه مث من بودید بازم این حرفو میزدید

ربِّ لا تَذرنی فرداً وانتَ خیرُ الوارثِین😢
ان شاءالله زود نی نی دار بشی  منم بچه ندارم فعلا ان شاءالله قبل محرم باردارم چه میشه کرد نمیش ...

امشالله به سلامتی، وای نه! پیری اینجوری خیلی خالیه 

همیشه ادما حسرت چیزایی که دارن رو میخورن و از لذت بردن از چیزایی که دارن غافلن همه ی ادما همینجورین

خیلی خیلی عالی بوددقیقاهمینطوره

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
عزیزم عموی منم مشکل ناباروری داشتن ۳ سال پیش با زن عموم تصمیم گرفتن یه بچه از پرورشگاه بیارن چون نمی ...

گه خوب واقعا براشون خوشحالم 

من جای شمانیسم ک بدونم چی میکشی ولی همون کاری رو بکن ک اگ خودت مشکل داشتی دوس داشتی شوهرت انجام بده

شوهرم از من عاقلتره 

منم گاهی به این فکر می کنم میگم شاید خدا خواسته یه مدت طولانی دو نفره باشیم. الان هر کدوممون او ...

ما هم مدت طولانی همین کار را کردیم، الان من انگار بهم هشدار میدن وقت تمومه دیگه نمی تونم حواسم را ازش پرت کنم 

چرا عزیزم؟؟  این حسو نداشته باش مطمئن باش هرچی صلاح باشه همون میشه این بچه های بیگناهم مامان و ...

عزیز دلی مهربون 

ادم کارخونه نیست، اون یه تواناییه و کلی توانایی دیگه هم هست. من از خیلی استعدادهام استفاده نکردم استعداد جسمی که مهم نیست

من از بچگی دوست نداشتم بچه دار بشم! نمیدونم چرا و تا امروز هم هرگز دلم نخواسته‌. ۴۲ سالمه. البته متاهل هم نیستم اینم برام مهم نیست ولی باز گاهی به ندرت هوس میکنم که متاهل بودم. اما بچه اصلا، هرگز

چه زخم زبونی  چی رودیدی که میگی  تونی نی سایت یه لق لقه مونده تودهنتون هی میگیددیدم که م ...

چه جالب منظورت چیه از اینکه ما دردمون فقط یکی اما اونی که بچه داره هزارتا درد داره؟ چون دقیقا من فقط دردم همینه همه چی را ول کردم چسبیدم به همین یه مورد